Zdravím birdzáRi!
Mám taký problém a silno verím, že sa nájdu dobrí ľudia, ktorí poradia...
Teda..stala sa mi taká vec, že som včera zapla notebook a všetko, čo som mala na ploche bolo preč :/ (fotky, poznámky zo školy, atď..). {Áno, viem, že si nemám ne
Restart nepomohol? Je mozne, ze pri prhlasovani sa Ti prihlasilo tzv. docasne konto (temporary account) z nejakeho dovodu. Najcastejsie sa stava, ze Tvoj ucet v PC je poskodeny alebo lokalne nedostupny a preto Ta prihlasi do toho docasneho uctu. A ten je samozrejme prazdny.
Staci sa ist pozriet na disk do c:/users/ a tam by si mala mat vsetky data (desktop alebo plocha).
@qwer28 Prepisuju sa, ale zbezpecnostnych dovodov filesystem funguje tak, ze akonahle su data oznacene na zmazanie (teda odmazane) su co najskor prepisovane inymi. Pokial nahodne niekto zmaze nejake data, najjednoduchsie je okamzite natvrdo vypnut pocitac. Pretoze samotny chod systemu prepisuje data, t.j. strankovanie a ine veci, ktore sa zapisuju na disk. Nasledne na externom zariadeni alebo pomocou LiveCD (WinPE a ine) tie data vytiahnut.
@nello reštart nepomohol, ale ty si práve pomohol a milujem ťa!!!!!!!! (teda nie naozaj! )
si hrdina dnešného dňa!
(a teraz sa celkom aj hanbiim, že mi to aj samej nenapadlo ...kadečo som tu stvárala a vyhľadávala, len toto mi neťuko darmo...som hlúpe! ....ale je mi to celé jedno, bo teraz som šťastná! ^^ :happy: !!!! )
@mayben za malo .. kazdopadne da sa to opravit .. len treba zistit preco nechce nacitat ten povodny account (takze pozriet logy). Pravdepodobne tam bude nejaky problem s permissions.
Co mozes skusit je dat skontrolovat disk. Prikazovy riadok: "chkdsk /r c:"
Bude to chciet restart a po restarte to asi pol hodinku bude kontrolovat disk. Preventivne by som to pustil.
@nello fakt mocná vďaka ti!!!
ale...ešte sa opýtam...chýba mi tam Opera...a ja som tam mala dvoje záložky, ktoré by som tiež dosť postrádala... ....bude sa dať aj s tým niečo robiť? či to už mám smolu...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Staci sa ist pozriet na disk do c:/users/ a tam by si mala mat vsetky data (desktop alebo plocha).
si hrdina dnešného dňa!
(a teraz sa celkom aj hanbiim, že mi to aj samej nenapadlo ...kadečo som tu stvárala a vyhľadávala, len toto mi neťuko darmo...som hlúpe! ....ale je mi to celé jedno, bo teraz som šťastná! ^^ :happy: !!!! )
a ostatným tiež ďakujem za ochotu!
Co mozes skusit je dat skontrolovat disk. Prikazovy riadok: "chkdsk /r c:"
Bude to chciet restart a po restarte to asi pol hodinku bude kontrolovat disk. Preventivne by som to pustil.
A za malo .. su to malichernosti
ale...ešte sa opýtam...chýba mi tam Opera...a ja som tam mala dvoje záložky, ktoré by som tiež dosť postrádala... ....bude sa dať aj s tým niečo robiť? či to už mám smolu...?
su priecinky kde su ulozene data. Tie staci odkopirovat a napriklad dat na iny PC do rovnakeho priecinka.
: : : :
krasny si nello