Mam nasledovny problem s mojim laptopom. Je strasne pomaly, ovela pomalsi ako v minulosti. Start, otvaranie programov, vsetko. Neviem ci to je tym ze by sa prehrieval (pouzivam ho vacsinou na posteli) alebo prachom alebo mam nejaky virus (antivirus Norton
No ta možno maš velmi vela tych suborov aj postahovanych a uz to tvoj notebook nezvlada... ja som mala tiez taky problem tak som si dala cely preinstalovat ze vsetko vymazať a od znova
najlepsie naformatovat, nahodit xp a hned tam hodit nod32 s licenciou a vzdy nechat aspon 20% disku volneho. nebudes mat ziadny problem . som rad ze pre mna je to vsetko uz minulost
moze robit aj to, ze tam mas vela programov, po priapde na ake stranky chodis? spravit bud defragmentaciu disku ale to nemusi moze pomoct. alebo to ako pisal koment @4 a spravit si zalophu systemu a je to
ked vyhadzuje modru obrazovku tak myslim ze to ma nieco spolocne s prehrievanim, pouzivaj nejaku poidlozku nech sa ti nezaseru otvori na vetranie, to sa aj mne stavalo ked som ho mal na perinach polozeny
sa upokojte, nie každý má vzťah k nevyspytateľným počítačom...
dutson: podľa mňa je to vírus, a nie je jeden, lebo mne to robilo to isté, hodinu som čakala, kým mi naskočil commander napríklad, nechápala som, potom mi kamoš takto poradil, že zapnúť avast (tiež som dlho čakala) a nastaviť testovanie pri najbližšom zapnutí pc, počkáš si hodne dlho, no mne sa vyplatilo, lebo mi našlo vyše 30 namnožených vírov, a ešte musíš nastaviť tak, aby ti automaticky ukladalo do truhly, keď to nevieš, tak dáky informatik poruke...ak to nepomôže, tak do obchodu, kde sa kúpil pc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dutson: podľa mňa je to vírus, a nie je jeden, lebo mne to robilo to isté, hodinu som čakala, kým mi naskočil commander napríklad, nechápala som, potom mi kamoš takto poradil, že zapnúť avast (tiež som dlho čakala) a nastaviť testovanie pri najbližšom zapnutí pc, počkáš si hodne dlho, no mne sa vyplatilo, lebo mi našlo vyše 30 namnožených vírov, a ešte musíš nastaviť tak, aby ti automaticky ukladalo do truhly, keď to nevieš, tak dáky informatik poruke...ak to nepomôže, tak do obchodu, kde sa kúpil pc