nedávno som formátoval disk,nainštaloval som windows a všetky potrebné programy a teraz z ničoho nič ked som na pc nejaký čas mi začne celý sekať a keď si pozriem využitie cpu tak ide na 50-98% . nechápem prečo v pc nemám skoro nič a vačšinou mávam otvor
win klavesa + r , napis: eventvwr a pozri ci windows nehadze prilis vela nejakych errorov, alebo aplikacie ... ak tam bude nieco sa opakujuce dost, tak to moze zahlcovat pc
okrem toho si daj cmd a napis:
wmic path Win32_PerfFormattedData_PerfProc_Process get Name,PercentProcessorTime | find /v "0"
to by ti malo vyhodit procesy co tlacia nejaky cpu time rozny od 0 prave, je mozne, ze wmi command bude mat viac, ale to je proces co pusta ten scanner na to, takze ten neries
Cawte mam problem s pc nedavno som kupil novy a setko ide ako ma ale nevime co sas talo a ked nainstalujem hru a chem ju spustit tak nejde kliknem na ikonu a hru nic nespusti idu mi len tie ktore som uz mal naistalovane za pomoc dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nazovprocesu.exe/msi 99% cpu spike
okrem toho si daj cmd a napis:
wmic path Win32_PerfFormattedData_PerfProc_Process get Name,PercentProcessorTime | find /v "0"
to by ti malo vyhodit procesy co tlacia nejaky cpu time rozny od 0 prave, je mozne, ze wmi command bude mat viac, ale to je proces co pusta ten scanner na to, takze ten neries