mám menší problém, zistila som, že mi zmizli filmy, ktoré som mala v nb na disku D, viem o 6-tich, z toho 2 som asi vymazala, ale tie zvyšné 4, pochybujem že som ich vymazala, jedine náhodou...
bomby (bombs) – sú programy určené k likvidácii istých údajov, súborov, programov na vybranom mieste, zvyčajne pôsobia okamžite, len zriedkavo aj dlhšiu dobu (zvyšuje sa riziko odhalenia
- skladajú sa z rozbušky (slúži k aktivácii škodlivej činnosti), generátora škody (vykonáva škodlivú činnosť) a maskovania a zničenia stôp (bomby majú prostriedky sebalikvidácie, musia dokonale zamiesť stopy)
ked si chces obnovit zmazane subory z disku tak mozes skusit cez Restoration » www.slunecnice.cz/sw/restoration/... ale po dlhsej dobe to nejde obnovit lebo subory, ktore zmazes sa ihned nezmazu ale ostanu na disku ale je ich mozne po case prepisat inymi (a tym kompletne vymazat), ja som si takto raz nieco omylom zmazal a tymto programom som to obnovil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
bomby (bombs) – sú programy určené k likvidácii istých údajov, súborov, programov na vybranom mieste, zvyčajne pôsobia okamžite, len zriedkavo aj dlhšiu dobu (zvyšuje sa riziko odhalenia
- skladajú sa z rozbušky (slúži k aktivácii škodlivej činnosti), generátora škody (vykonáva škodlivú činnosť) a maskovania a zničenia stôp (bomby majú prostriedky sebalikvidácie, musia dokonale zamiesť stopy)