Niekedy ked pustim PC, napisem mi nieco ako ze : overit windows data, alebo daco podobne potom to dam a pise mi ze sa nieco nenaslo, neiem teraz co ale nieco hardiskom a datami ... potom ho natvrdo musim vypnut a vytiahnut zo zastrcky a zase zastrcit a p
overint windows data? overint je overujem? ci co ... nerozumiem anglicky ... ale ... aky win. to je? mne to nikdy nepisalo a to mam original. ale XP Service pack 2 veria 2002 ci ako to tam je pisane na CD ani neviem
>>> také rády dávajú akurát lamy bez updatov ti nepomôže ani antivir win potom každú chvíľu padá, a to s tou legálnosťou je blbosť ešte sa nikomu Xpčka nezablokovali pekne ojebáva ľudí ten microsoft miesto toho mohli zainvestovať do ochrany windowsov alebo nejako inak propagovať legálny softwer
mac? drahý ubuntu? si myslíš žeby sa jej chcelo? lebo mne nie
no a čo že je ubuntu zadara aj ja som robil na ubuntu doteraz nedoriešili problémy z grafickými ovládačmi, ako ubuntu je dobrá lin distribúcia ale ja som moc lenivý na to aby som celý deň zabral tým že by som v kuse niečo konfiguroval.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale ne, neviem... ale radsej vypni.
ale pochybujem ze podla tamtoho popisu problemu ti pomozeme...
Vypni aktualizacie! :
Ale ne, neviem... ale radsej vypni.
07. mája 2008 o 15:33 späť hore25
>>> také rády dávajú akurát lamy bez updatov ti nepomôže ani antivir win potom každú chvíľu padá, a to s tou legálnosťou je blbosť ešte sa nikomu Xpčka nezablokovali pekne ojebáva ľudí ten microsoft miesto toho mohli zainvestovať do ochrany windowsov alebo nejako inak propagovať legálny softwer
mac? drahý ubuntu? si myslíš žeby sa jej chcelo? lebo mne nie
Vistu by mohli zlacniť teda