ahojte..neviem si dat rady s pc..furt sa mi samo vypne a ked zas zapnem tak na uvodnej obrazovke mi napise toto:
warning!! the previous overclocking has failed and system will restore it's default setting. doska: msi k8n neo4-f (pcb 3.0)
@davids5 Skús vybrať CMOS batériu dlhšie ako 10 sekund ...
Ak nepomohlo ani obnovenie výrobných nastaví, skús ešte posledný krát skontrolovať, či nemáš povolené pretaktovávanie (ak máš procesor s K na konci)
Ak to nepomôže, preflashuj BIOS ešte raz...
Ale dávaj si pozor, pokiaľ ti to BIOS umožňuje, preflashuj ho priamo cez BIOS... Cez ulitku vo Windowse sa vystavuješ väčšiemu riziku, že sa to nepodarí ..
Ahojte mam problem z pc pri spusteni pc si zabnem hru trebarz shadow of mordor a trha mi zvuk a aj hra a to uz aj pri hlavnom menu. Moj pc je procesor I-5 grafika GTX760 a 8 GB RAM. Ale ked okamzite restartujem pc zrazu ide vsetko v poriadku a hra slape na ultra. Kde je problem ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak nepomohlo ani obnovenie výrobných nastaví, skús ešte posledný krát skontrolovať, či nemáš povolené pretaktovávanie (ak máš procesor s K na konci)
Ak to nepomôže, preflashuj BIOS ešte raz...
Ale dávaj si pozor, pokiaľ ti to BIOS umožňuje, preflashuj ho priamo cez BIOS... Cez ulitku vo Windowse sa vystavuješ väčšiemu riziku, že sa to nepodarí ..