Cc, mal by som otazku ohladom pc. Mam taky problem ze pri niektorych programoch a hrach (momentalne len cinema 4d a assassins creed unity) mi pc najprv zacne sekat (mys a zvuk), to trva asi 5 sekund a potom sa sekne uplne az tak ze treba natvrdo restarto
Si drobíš prdel - dôvodov môže byť viac, rád sa nechám inšpirovať názorom a skúsenosťami iných vyzerá to na zaujímavý problém, snáď sa ti to podarí vyriešiť (.. a snáď to nebude to v prachu napadanom v PC..)
1.) teploty v PC? (grafika a CPU?) - ak nevies, zmeraj
2.) vytazenost CPU a grafiky v zatazi?
3.) testy na malware/spyware ?
4.) diagnostika windowsu ? oprava registrov?
@erjedna takto, zdroj ma 850W a je to Corsair M850
1. teplota grafiky je: 33 stupnov
a teplota CPU je: 37-45 stupnov
2. GPU: stabilne okolo 2 a obcas skoci na 25-36%
CPU1: 60%
CPU2: 20%
CPU3: 30%
CPU4: 30%
ale vsetky obcas skocia na nejakych 50%
3. Tak na malware som hodil malwarebytes a nic nenaslo a na spyware mam jedine eset a ten nic nenasiel
4.no to som este neskusal
ja pouzivam ccleaner na registre, ale urcite je aj lepsi nastroj nato urceny. Ako pises, tak problem s prehrievanim ani nadmernym vytazenim HW nieje. Este ti to moze sekat z dovodu harddisku, nevie zapisat / precitat udaje, zacne sekat a kompletne sekne system. Potom uz ma fakt nic nenapada, jedine ze by bol nejaky bug vo windowse.
(len tak medzi nami, zbytocne tam mas tak predimenzovany zdroj, CPU (88W), GPU (170W) zvysok cca 30W nech nezerem = 290W TDP odber, zbytocne tam mas rezervu 500W, urcite by som tam dal skor corsair 450W)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
taketo cosi je obvykle problem grafiky alebo nedostatocny zdroj...
1.) teploty v PC? (grafika a CPU?) - ak nevies, zmeraj
2.) vytazenost CPU a grafiky v zatazi?
3.) testy na malware/spyware ?
4.) diagnostika windowsu ? oprava registrov?
1. teplota grafiky je: 33 stupnov
a teplota CPU je: 37-45 stupnov
2. GPU: stabilne okolo 2 a obcas skoci na 25-36%
CPU1: 60%
CPU2: 20%
CPU3: 30%
CPU4: 30%
ale vsetky obcas skocia na nejakych 50%
3. Tak na malware som hodil malwarebytes a nic nenaslo a na spyware mam jedine eset a ten nic nenasiel
4.no to som este neskusal
ja pouzivam ccleaner na registre, ale urcite je aj lepsi nastroj nato urceny. Ako pises, tak problem s prehrievanim ani nadmernym vytazenim HW nieje. Este ti to moze sekat z dovodu harddisku, nevie zapisat / precitat udaje, zacne sekat a kompletne sekne system. Potom uz ma fakt nic nenapada, jedine ze by bol nejaky bug vo windowse.
(len tak medzi nami, zbytocne tam mas tak predimenzovany zdroj, CPU (88W), GPU (170W) zvysok cca 30W nech nezerem = 290W TDP odber, zbytocne tam mas rezervu 500W, urcite by som tam dal skor corsair 450W)