pre zaciatok by som si nainstaloval iny player aby sa mi nespustal windows media player, ak mas windows 7 odporucam GOM player, ak mas XPcko tak VLC...
@kosmiklove v podstate je to jedno, vlc je dobry na oboch...ale GOM mam vseobecnejsie radsej, ponuka lepsie moznosti a vsetko sa da ovladat cez klavesove skratky, ale nemam ho odskusany na xpcku...vlc sa mi teraz hodi len na stream
@patricino ja tiez nie, pretoze dokazem vsetko nastavit a napriklad na htpc stroji s intel atomom, kde chcem prehravat blu ray video s original DTS-HD Master Audio stopou prajem good luck s VLC playerom tam sa okrem media playeru classic nepohnes s nicim inym
@moonbeam ako veď jasné, že keď už siahneš po niečom takom očakávaj komplikácie... ale doteraz som sa nikdy nestretol s tým, žeby som nejaký film nepustil na vlc alebo bsplayeri ne bôž to aby som mal problém s winmedia playerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» forum.zive.sk/viewtopic.php?f...