hmm chcem sa len spytat co mam robit ak sa mi spravilo to ze kazda ikona je ohranicena modrym ramikom a pozadie je nekvalitne , ze co sa vlastne stalo ? proste vypol som dneska poobede comp a bolo to v pohode , a teraz som ho zapol a toto , pre priklad tu
aj my to tak mame ale u nas to nastavil brat,vraj to zmensuje zataz celeho notebooku(aspon to mi na to povedal ) a uz som si zvykla..len pozadie zostalo normalnej kvality..nemyslim ze to je virus ale nechapem ze sa ti to spravilo same...
to je zaujimave...skus PT mysi hockde na plochu a vlastnosti...pozri tam...ale neviem co by to mohlo byt...este sa mi nestalo.
inak to nic nerobi v compe? ziadne ine problemy? s grafikou napriklad
1. Pravé tlačítko na tento počítač, vlastnosti, záložka "Pokročilé", v rámčeku na Výkon klikni na Nastavenia, zvoľ "Vlastné", zascrolluj úplne dole v tých nastaveniach, a zaškrtni druhé odspodu (ja mám anglické windows, ale bude to niečo ako: "Používať tiene pri ikonách na ploche").
potom všade odklikaj OK a Použiť. Malo by to byť.
Skús toto: pravé tlačítko myši na tento pc - záložka Spresnenie(alebo pokročilé, je to úplne vpravo) - Nastavenie (hneĎ prvé) - a zaškrtni 7 políčko zhora. Ak to nepomôže tak neviem, ale skús
@hangtime11 tak potom neviem, pretože ak to políčko nemám zaškrtnuté tak mi to spraví to čo aj tebe, skús ich označiť všetky, alebo potom skús zmeniť vzhľad Windows-u,inak fakt neviem
to su nastavenia...ked chces najvacsi vykon tak mas taketo ikonky a ked chces na vzhlad tak mas normalne...to si treba nastavit...ale nechapem ze preco sa ti to spustilo same
nastacis to takto: Tento pocitac-vlastnosti-upresnit-a tam vo vykone si to nastavis
@22 , hm nemyslis ze to som uz vyskusal ? vsetko mozne som vyskusal , nastavenie rozlisenia, aj hento co si mi napisal ty, nastavenia plochy , nastavenia monitora nastavenia grafickej karty , som sa na to vysral a apovedl som si ze preinstalujem windows, aj tak mu to uz bolo treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ikonky sa tiez daju niekde nastavit... skontroluj rozlisenie a farby.... (k tomu pozadiu)
inak to nic nerobi v compe? ziadne ine problemy? s grafikou napriklad
@4 hej ale ja som to nenastavil sam a ja to tak nechcem
@5 ale ja sa obaavam
potom všade odklikaj OK a Použiť. Malo by to byť.
nastacis to takto: Tento pocitac-vlastnosti-upresnit-a tam vo vykone si to nastavis