Poslala som si prihlášky na VŠ a dnes mi spolužiačka povedala, že sa mali vypísať veľkými tlačenými písmenami. Ak som ich vyplnila malými tlačenými, je to problém? Čo si myslíte? Mohli by mi ich neuznať?
@crashhp Tak potom prečo si napísal, že či chcem ísť skutočne na VŠ? Nemala by som tam ísť, pretože som sa pomýlila v jednej veci? A to, že mám skvelé známky, nie je nič? Priznaj sa, že si ma chcel posúdiť na základe tohoto fóra.... typické pre birdz
@12 podľa mňa to patrí k akémusi všeobecnému prehľadu, že človek vie ako sa takéto tlačivá vypĺňajú ..... a dobré známky nie sú všetko.. to vôbec nič neznamená...
@deutschprinzessin všeobecný prehľad a nemá ho ani moja učiteľka, lebo ma vôbec neupozornila a keď som jej dnes povedala, že to má byť veľkým, tak povedala len:,, Hééj? No dobre..."
@nikol545 nooo známky nie sú všetko, ale to pochopíš až neskôr a nesúdim ťa podľa tohto fóra, ale len súhlasím s tým ako je napísané v @13 tak sa už nehnevaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
najprv sa ukľudni a potom tam zavolaj, aj keď si myslím, že to zoberú aj tak, ja som mal jednu svoju dokonca zabielitkovanú a zobrali ju ...