Mala som problém s pripojením na wifi (šlo mi pripojiť len cez jeden notebook a už cez tablet a ďalší notebook nie, čítala som niekde, že problém je v tom, že to mám nastavené len na jedno počítačové zariadenie), dostala som sa na túto stránku: » 192
prihlas sa cez web do routera a zapni si bezdrotove vysielanie, nastav ssid, sifrovanie - najlepsie wpa2 a k tomu nejake 8 miestne heslo a mas
pochybujem ze vies o com pisem ked si oznacila ako "stranku" lokalnu ip routera do ktoreho sa nedostanem kedze som neni pripojeny na tvoju siet tak isto ja zase neviem aky mas net a aky to je router + na kazdy ma uplne ine rozhranie takze vysvetlit ti to takto tuto vo fore je asi ako naucit ta cez net jazdit na aute
@erjedna nie som žiaden expert v tom (to už vidíš) a možno to bude blbá otázka ale tú IP adresu mám zadať do googlu?lebo som zadala a nevyhodilo ten obrázok v treťom bode, kde zadávam meno a heslo, neviem to nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.wikihow.com/Set-Up-a-Wirele...
prihlas sa cez web do routera a zapni si bezdrotove vysielanie, nastav ssid, sifrovanie - najlepsie wpa2 a k tomu nejake 8 miestne heslo a mas
pochybujem ze vies o com pisem ked si oznacila ako "stranku" lokalnu ip routera do ktoreho sa nedostanem kedze som neni pripojeny na tvoju siet tak isto ja zase neviem aky mas net a aky to je router + na kazdy ma uplne ine rozhranie takze vysvetlit ti to takto tuto vo fore je asi ako naucit ta cez net jazdit na aute
Napíš mi do TS aký máš Router, (značka a model) + tvojho ISP (operátora, od ktoré ho máš internet + typ (DSL, Optika...) )
@kosmiklove no dala som si moju IP adresu do prehliadača, zmenila si SSID aj heslo anič, aj tak sa nedá pripojiť... v čom by mohla byť ešte chyba?
Tak nič teda