hmm mam taky problem,že mi rodicia neveria skoro vobec no vobec,,,lebo stale mi chodia vysoke ucty za telefon,chodim domov neskoro....hm doma sa znikym nerozpravam chodim ako matoha....ked chcem nieco urobit dobre alebo tak hmm vzdy to len dokaslem....pod
jj, ako pisu ti predomnou, ale zas podla mna nie je pravda, ze mamu vobec nezaujima, co prezivas, len to mozno nevie dobre prejavit, mam sestru v tvojom veku a tiez je podobna, aj ked nechodi neskoro domov, ale telefonuje v jednom kuse a nasi to tiez mozno nevedia tak dat najavo, ze maju o nu zaujem, skus sa trosku viac otvorit a doverovat im a posluchat, ako pisu 2 a 3, neboj, zmeni sa to
A teba zaujima co niekedy citi a preziva tvoja mama? Ze mas vysoke ucty za telefon a chodis neskoro domov. Co tak to skusit zmenit byt k rodicom milsia a uvidis odozvu? Myslim ze tvoji rodicia maju aj ine starosti, tak ako ty. Ale su to tvoji rodicia. Musite spolu vychadzat aspon sa snazit
dungeo-hmm mnoo to neviem oni mi už neveria dlho hmm mala som aj ine problemy a ja neviem ale ja som taka,že akože ocom sa mam bavit s rodicmi niekdy otca nevidim aj dva dni pride neskoro domov potom rano este spi ked ja vstavam do skoly a to je tak mama mi stale vycita,že len prachy od nej chcem a podobne ale to tak vobec nie je ja ju mam moc rada ale....
ano, posluchat a skus sa s nimi porozpravat. su to urcite inteligentni dospeli ludia a pochopia ta. ked budu vidiet, ze si rozumna, nebudu mat ziadnen problem a budu ti urcite verit
tak sa ani necudujem im ze sa takto spravaju ked ako som dobre pochopila spolu ani nekomunikujete...boja sa o teba ked chodis po nociach von, skus si k nim najst cestu , mozno spravit nieso doma len tak... usmiat sa alebo nadviazat nejaky dialog s nimi nech nemaju pocit ze zijes len pre kamaratov a pre nocny zivot...musis si ziskat ich doveru, obcas aj s nimi niekam zajst, trochu hrat divadlo a tak..byt proste mila, poslusna dcera, ale samlozrejme neterba prehanat...
Hej, presne, je to blbe, ze fakt nemaju na teba cas, zvlast ten otec ma mrzi, lebo to je fakt skoda, ked kvoli praci musi zanedbavat vztahy, ale mozno keby si spravila co najviac zo svojej strany, tak by sa to zlepsilo, aspon trosku, skus tak, ako ti pisali ostatni, urob im nejaku laskavost, drobnu sluzbu, aby si vsimli, ze mas o nich zaujem, nejako ich potes alebo im pomoz a nadviaz komunikaciu, to robi zazraky
je ťažké naprávať naštiepenú dôveru ... ale súhlasím , pokús sa obmedziť účty a neskoré príchody a stále si myslím, že najspoľahlivejší prostriedok na znovuoživenie lepších vzťahov je komunikácia ... porozprávaj sa s mamou, že ťa trapi ich postoj, aj keď si za to môžeš viac menej sama... ale nech ti daju šancu a nehľadia na teba s predsudkami Myslím, že mama bude rada, keď uvidí snahu priblížiť sa im
zlatko moje,netrap sa nad tym,ved vies,ze aj ja som mavala take ucty...Musis menej telefonovat a pisat s L.ale kasli na nich!!!Ja ta mam najradsej na svete a vzdy to tak aj zostane,si moje najväcsie zlaticko!!!!lubkam ta,cmuuk
skús im najskôr dokázať, že si ich dôveru zaslúžiš... tak akože sorry, ale keď povieš, že dojdeš domov o pol noci a dojdeš na druhý deň, a to pravidelne, tak sa nečuduj, že ti neveria.
Luc.ka-hmm no tie neskore prichody to nie su až take hrozne,vies,že dojdem na druhy den ...ja idem napriklad o osmej von pridem o jedenastej a už na mna mama vyskakuje že kde som zasa bola...hmm a to nie je vobec,že by som chodila nevim ako neskoro domov...ona si len mysli,že chodim fajcit a podobne ale to nie nafajcim a ani moc nepijem nechodim napita domov nic vobec nic ....hm nevim preco je na mna mama taka hmm ale viem že ma ma rada ale mohla by sa aj ona podla mna uvedomit ja neviem
Fischbone- hm mno ved hadam to prejde....jaaj mam ta moc rada si moja naaaaj kammaratka a necem ta stratit moja hm viem,že aj Lukas mma velmi lubi a necem mu takto ubližovat že stale mam len problemi a tak...hm mam ta moc rada cmuuuuuuuuk
mariangela26-no ved jasne,ved mi pisal vcera na pokeci,ze sa trapi aj on,ked sa trapis ty!!!!Tak sa netrapte navzajom!!!jaaaj,uz sa tesim na tu nasu dovolenku spolocnu,jaaj bode...veeeeelmi!!!A to lietadlo,jaaaaj.som zvedava ako to dopadne s nami!!hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
O pár rokov? Vieš, ako strašne to znie? To musíš inak povedať... napr... to prejde, ani si neuvedomíš ako...