Ahojte ľudia, mám taký problém s vlasmi.. často mi vypadávajú a veľa neviem či kvôli stále inému šampónu alebo sa málo češem, tak mi poradte čo mám robiť... ako teraz zase nemám plešinu abo čo, kedže mám husté vlasy nie je to nič dramatické ale veľmi
aj ja som s tym mal promlem .. brala som tabletky s menom Reghart a na kratšiu dobu mi too pomohlo .. ale potom to zasa začalo.. ale u mňa sa to zastaviť asi nedá pretože mam nejake problemy so štítnou žľazou a to má vplym na lámavosť nechtov , na vypadávanie vlasov..
@simona12121 lenže ja tabletky brať určite nechcem musí byť iné riešenie , ale myslím že ked ma niekto krátke vlasy tak tieto problémy nemá ... možno to bude aj tým že som sa vôbec nečesala ale tak už týždeň poctivo češem a nemení sa to....
@marionr šak nem tabletky, to sú len vitamíny skús napr.biosil plus, ja mám toto, za dva týždne sa mi výrazne zredukovalo padanie vlasov a sú to fakt vitamíny iba
JA mám s tým rovnaký problém, ak ti môžem poradiť.. ak nechceš brať lieky, tak mne veľmi pomohol nový elseve na vypadávanie vlasoch, taký čierny, mala som sprej aj masku a obe boli super. I Keď mi občas vypadnú vlasy nejaké, je to oveľa menej .. a ešte je super vec ako doplnok zinok- ak nechceš lieky tak banány
že nie som sama... ja mám ale taký zlozvyk že sa furt hrám s vlasmi, od odkusovania nechtov cez vytrhávania si obočia som došla po krútenie vlasov... takže to mi asi nikto nepomôže :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov