koncom mesiaca marca som si objednala notebook, ktory dorazil 31.3 poskrabany, povedali ze je mozna vymena lenze dodanie dalsieho ntb by trvalo cez 2 tyzdne, co som odmietla a dna 6.4 som im vratila ntb ako odstupenie od zmluvy do 14 dni od dorucenia, do dnesneho dna co je 15.4 ho este neprevzali, stale je uskladneny na poste a neviem co mam dalej robit, ked im volam tak ma odbijaju ze nie su v kancelarii, nemaju ziadne udaje o mojej objednavke pred sebou a ze im mam napisat mail, ze urcite odpisu. Mail som napisala vcera a bez reakcie. neviem ako dalej postupovat, do kolkych dni drzia zasielku na poste nez ju predtym poslu nazad? ako sa mam dobit k mojim penazom? dakujem za vase rady
Volaj, spamuj, vyhrazaj sa, mala som podobny problem v zime, vracala som tovar a peniaze 2 mesiace ani hovno treba kazdy den volat, pisat, nadavat, recenzie na heureku, na ich stranke, kric po nich, surovo sa dozaduj svojich penazi!
@staphylococcus
a dopracovala si sa nakoniec ku svojim peniazom? to vsetko co si vypisala, si robila? co mam potom robit, ked mi posta vrati notebook spat?
dopracovala, vyhrazala som sa trestnymi oznameniami, volala som im, nadavala, kricala, pisala recenzie, spamovala, sustavne a neunavne. Ked ti posta vrati pc podaj trestne oznmenie. Alebo cez spotrebitelskecentrum.sk, tam som to sla riesit aj ja ale vratili mi tie peniaze nakoniec skor nez sa to rozbehlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Vyhrazaj sa zalobou, obchodnou inspekciou, vrieskaj po nich.
a dopracovala si sa nakoniec ku svojim peniazom? to vsetko co si vypisala, si robila? co mam potom robit, ked mi posta vrati notebook spat?
@lakero
predajpc.eu