Kúpila som si tablet a keď sa chcem pripojiť na net (ktorý máme doma), tak mi píše, že "problém s overením totožnosti". Pomôžte mi prosím,
vôbec sa v týchto veciach nevyznám
kazde zariadenie ma par cisel ktorym sa hovori mac adresa, je to jedinecne cislo takze si ta v sieti nemozu z nikym spliest
a ak si nastavis "filtrovanie mac adresy" (napr. doma mas len jeden notebook) tak sa na internet dostane len zariadenie ktore ma totoznu mac adresu, ofc sa to da obist napr. linuxovym backtrackom (aj vo wine to ide urcite ale to uz neviem ako)
no, a kde zistis ze to mas?pripoj sa kablom a do browseru zadas IP, vyskoci ti taka tabulka a tam zadas svoje meno a heslo (urcite to budes mat na nejakych papieroch od providera alebo od routru)
tam pobehaj vsetko a niekde to najdes, popripade to skus hodit do defaultnych nastavenii a mohlo by to ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mám Next book 7
kde zistím, že to mám?
a ak si nastavis "filtrovanie mac adresy" (napr. doma mas len jeden notebook) tak sa na internet dostane len zariadenie ktore ma totoznu mac adresu, ofc sa to da obist napr. linuxovym backtrackom (aj vo wine to ide urcite ale to uz neviem ako)
no, a kde zistis ze to mas?pripoj sa kablom a do browseru zadas IP, vyskoci ti taka tabulka a tam zadas svoje meno a heslo (urcite to budes mat na nejakych papieroch od providera alebo od routru)
tam pobehaj vsetko a niekde to najdes, popripade to skus hodit do defaultnych nastavenii a mohlo by to ist
ale za nic nerucim :-S
otvor si okno
postav sa 6 metrov od neho
pozri sa nan
chyt tvoj smartphone, tablet
traf sa do stredu.okna
@romanskamene toto je riesenie a o dost jednoduchsie