Dobrý deň, keď som zapínal comp tak jak sa mi zapínalo xp tak ako si mám vyberať účty tak sa mi žiaden účet nezobrazil. Nefunguje ani núdzový režim ani posledná známa konfigurácia. Čo mám robiť?? Teraz som tu len cez Ubuntu Greenie.
Ak win spadol, co robi rad, tak najcistejsia robota bude ked si cez to ubuntu zalohujes subory a preinstalujes system. Aj keby sa dala ta chyba odstranit, tak bude ten system asi pomaly a nestabilny, xp treba proste z casu na cas vymenit.
@mandatum Nie, nebola to modrá smrť lebo systém nabehol, len už jak som si mal vybrať uživateľské účty tak sa mi tam nič nezobrazilo ale inak to nabehlo v pohode.
Ked budes v tom prihlasovacom okne, tak klikni Alt+Ctrl+Delete a zobrazi sa ti povodne prihlasovacie okno, kde mozes pisat aj nazov uctu s heslom. Skus napisat Administrator a zadat prazdne heslo. Pripadne to iste s uctom Guest.
@Filus ... Dakomu beží win toľko rokou aj preto, že napríklad:
1: má nainštalované všetky aktualizácie nielen od Microsoftu
2: má antivírový program stačí aj Avast home zadarmo
3: ISP je seriózny a nadmieru dobre filtruje internet od kadejakej zberby a čo je viac pri T-COME mám istotu v tom, že ma ešte aj kryje za router.
4: nikdi v živote sa ti nestane aj keď by padali meteority, že si dajme tomu 1000000 prezeratel tej či onej stránky to znamená, že nikdy neklikám na veci čo blikajú a lákajú na hocičo iné...
Tak ako ja nemôžem pochopiť ako môže niekto si nainštalovať falošný antivírový program po napadnutý PC tak tu ide, len o to, že ako človek sa správa nielen na internete tak tak mu funguje aj OS a vôbec nieje na mieste obvinovat Microsoft ako to niektorý dokážu.
ked sa nevies dostat do win tak odporucam preinstalovat, zalohuj co ti treba a preinstaluj. asi budes musiet aj to ubuntu preinstalovat. Potom si stiahni antivir a antispyware.
» www.hirensbootcd.net/... - mozes si to aj odtial stiahnut, ma to 200MB, je to taka mrte vec, obsahuje to skratka hrozne vela utilitiek na snad uplne vsetko obnova systemu, diagnosticke haluze, odvirenie,zalohovanie, veci na opravu particii, veci na siet a pod... je tam toho fakt dost stiahni a uvidis, da sa to pustit aj vo Windowse a da sa to aj bootovat (ak sa ti Win pokazi a nemoze sa pustit tak ti to pomoze)
XP treba ojebať od pičovín a potom pôjde normálne 3-4 roky. ja mám momentálne 4 roky starú inštaláciu a išla celkom svižne, len pred časom nejako došlo úplne miesto na disku, tak to už nefičí a to som stále fičal bez aktualizácií, bez antiviru a bez ničoho. iba holý win.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak win spadol, co robi rad, tak najcistejsia robota bude ked si cez to ubuntu zalohujes subory a preinstalujes system. Aj keby sa dala ta chyba odstranit, tak bude ten system asi pomaly a nestabilny, xp treba proste z casu na cas vymenit.
zazalohuj, preinstaluj, a hlavne
dobry antivir!!!
niekolko kB z ruska toto rado
1: má nainštalované všetky aktualizácie nielen od Microsoftu
2: má antivírový program stačí aj Avast home zadarmo
3: ISP je seriózny a nadmieru dobre filtruje internet od kadejakej zberby a čo je viac pri T-COME mám istotu v tom, že ma ešte aj kryje za router.
4: nikdi v živote sa ti nestane aj keď by padali meteority, že si dajme tomu 1000000 prezeratel tej či onej stránky to znamená, že nikdy neklikám na veci čo blikajú a lákajú na hocičo iné...
Tak ako ja nemôžem pochopiť ako môže niekto si nainštalovať falošný antivírový program po napadnutý PC tak tu ide, len o to, že ako človek sa správa nielen na internete tak tak mu funguje aj OS a vôbec nieje na mieste obvinovat Microsoft ako to niektorý dokážu.
administrator - administrator alebo admin je heslo... ak to niekto nenastavil inak
guest bez hesla (default win xp home )
» www.hirensbootcd.net/... - mozes si to aj odtial stiahnut, ma to 200MB, je to taka mrte vec, obsahuje to skratka hrozne vela utilitiek na snad uplne vsetko obnova systemu, diagnosticke haluze, odvirenie,zalohovanie, veci na opravu particii, veci na siet a pod... je tam toho fakt dost stiahni a uvidis, da sa to pustit aj vo Windowse a da sa to aj bootovat (ak sa ti Win pokazi a nemoze sa pustit tak ti to pomoze)