cawte mam jeden mensi problem konecne som si nasiel dievca s ktorym si rozumiem len je tu jeden problem ja fandim united a ona city (ved viete, zenske idu po peniazoch) myslite ze to moze byt problem vo vztahu?
Náhodou, mňa to pobavilo! Jeden z najlepších fake za poslednú dobu
Ja by som si zohnal bandu hooligans ManU, stretol sa s ňou, rozišiel sa a potom by som ju spolu s nimi zmlátil. Aby si zapamätala, že United je najlepší klub na svete a že za peniaze si históriu nekúpiš!!!
@44 neviem, kto si koho neváži! keby ma tak ľúbiš ako vravíš tak ideš za mňa na tú skúšku! neviem, kto ti kúpil slaninové bake rolls a doniesol obed a ešte aj sprite som ti dala! vieščo, naser si!
@46 neviem, či to mal byť pokus o vtip (nevtipné) alebo nejaká jebnutá reakcia na moju osobu tvojou osobou (ako vždy) ale podľa mňa to z teba robí len khokho. dky, čau!
@husky mhmm, nadávam mu? bežne sa s majom doberáme či už v súkromí alebo, ako si to ty nazval verejne vo fóre. neviem prečo by som ho nemohla podpichnúť takýmito rečičkami. práveže keby je to cudzí človek tak si nedovolím takto na neho reagovať ale nakoľko je to frajír, s ktorým sa navzájom poznáme tak vieme čo si môžme dovoliť.
keby si pridal aspoň svoju fotku, ktorou chceš vyjadriť toto zamyslenie tak by som to možno pochopila.
a myslím si, že @antifunebracka mi skôr drží palce v reakciách na teba ako na nejaké "nadávanie" majovi
@husky ja toto tu povazujem za srandickovanie, sima to nebere nijak odlisne, v pohode sa sem-tam doberame "a v sukromi" vacsinou vzdy mame diametralne odlisnu debatu. ja som neni nijak urazeny ani nic, tak nechapem trosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
aby som nezabudol 8)
DD
Niekedy mam pocit, ze mam vieru v ludstvo, ale potom pridem na Birdz :/
Inak, ak ti pride dolezite zakladat o takej malickosti verejne forum na internete, tak to problem moze byt.
(srsly taketo forum? srsly?)
Ja by som si zohnal bandu hooligans ManU, stretol sa s ňou, rozišiel sa a potom by som ju spolu s nimi zmlátil. Aby si zapamätala, že United je najlepší klub na svete a že za peniaze si históriu nekúpiš!!!
a inak aky united..ak west ham tak to je pohoda,ale ak manu tak sa pojeb do riti..
inak nemam rad futbal a anglicky uz vobec..
zatiaľ nám to klape, uvidíme či nás fanta nerozdelí....
a inak fúúúúj svadba! ja si ťa vezmem až na staré kolená aby si rýchlo umrel a ja brala vdovecký dôchodok hahahihí
+ baptizacia v rume zdarma
@mario zostane štátu, keď ty skapeš! a budeš niečo chcieť! ti poviem nech to vykoná dôchodok!
skor to bolo zamyslenie sa nad tym, preco nadavas frajerovi takto verejne vo fore. a vsimam si ze @antifunebracka ti v tom drzi palce
keby si pridal aspoň svoju fotku, ktorou chceš vyjadriť toto zamyslenie tak by som to možno pochopila.
a myslím si, že @antifunebracka mi skôr drží palce v reakciách na teba ako na nejaké "nadávanie" majovi
@purenarcissism Počuj, vidíme sa raz za sto rokov, stačí ťa mať v priateľoch na B. a viem koho všetkého tu neznášaš
ohohooo