Počas ťahania myši nad grafickou plochou (so zatlačeným tlačidlom) a kreslením krivky sa každú celú sekundu vypíše na pozíciu myši ďalšie a ďalšie písmeno abecedy.
Zišlo by sa vedieť, v čom to programuješ Ináč teoreticky by som to robil cez cyklus while (stlačené tlačidlo and zmena súradníc kurzora) a do tela dal vypísanie písmena, zväčšenie premennej o 1 (poradie písmena v abecede + podmienku k tomu, aby mi nevypisovalo špeciálne znaky, ale šlo s5 na A pri dosiahnutí čísla 27) a nejakú sekundovú pauzu v cykle. A toto všetko daj opakovať až, kým nestlačíš ESC, alebo niečo také
zalezi od programu? snad od programovacieho jazyka nie?
inak @Uchi spravne napisal len to ESC jej tam netreba pokial teda ma pracovat s mouseclickom. Inak da sa na to pouzit priamo nejaka graficka kniznica jazyka alebo implementujes openGL... ale tebe asi staci nejaka zakladna kniznica daneho jazyka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak @Uchi spravne napisal len to ESC jej tam netreba pokial teda ma pracovat s mouseclickom. Inak da sa na to pouzit priamo nejaka graficka kniznica jazyka alebo implementujes openGL... ale tebe asi staci nejaka zakladna kniznica daneho jazyka...
Ak to nebude pre teba problem mohol by si ma nakopnut aj zapisom . Pekne prosim
Gabika
Lol, ty si natieras maslo na chleba lopatou?