Mám problém. Nainštaloval som windows 7 no nejde mi zvuk. Vraj nemam pripojene reproduktori či slúchadlá (to je ale v poriadku). Najskôr nemám asi spustené služby windows audio alebo windows audio end point builder. Mňa by zaujímalo kde môžem tieto služby
mne to neslo kym som si nedal sound max do pc a robi to hovadiny ak nemas niake tie updaty lebo orig win 7 je deravy musis uz mat aj niake upgrady aby ti to fachalo dobre mne sa stavalo ze mi odpajal 3repraky z 5 a nevedno preco som musel vzdy odpojit a pripojit zvukovku aby to zobralo ale cez ten sound max to slo fajnovo a ide stale dobre maximalne dakedy nastavujem zvuk pripadne konfiguraciu ale len cez tray ikonku co mi vobec neva
Tommyhot - Vďaka. Síce som to našiel, no problém pretrváva ... Windows audio som spustil no pri restarte mi uz nepíše, že nemám zapojené reproduktori, ale že zvuková služba nie je spustená. Ked som sa pozrel ešte raz do services, zistil som že windows audio sa znovu vypol a ak ho chcem už teraz zapnúť tak mi napíše : Konto zadané pre túto službusa líši od konta zadaného pre ďalšie služby spustené v rovnakom procese.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mne to neslo kym som si nedal sound max do pc a robi to hovadiny ak nemas niake tie updaty lebo orig win 7 je deravy musis uz mat aj niake upgrady aby ti to fachalo dobre mne sa stavalo ze mi odpajal 3repraky z 5 a nevedno preco som musel vzdy odpojit a pripojit zvukovku aby to zobralo ale cez ten sound max to slo fajnovo a ide stale dobre maximalne dakedy nastavujem zvuk pripadne konfiguraciu ale len cez tray ikonku co mi vobec neva
Alebo si daj jedndoucho v start vyhladavaci vyhladat services..