Ahojte. Prosím vás, potrebujem pomoc. Aj keď tento problém patrí asi skôr na nejaké IT fórum. Na ntb mi nejde zvuk v žiadnom prehrávači. Zvuk ako taký ide (keď pustím videá na youtube, alebo nejaké výstražné zvuky mi tu idú), no (pokračovanie v komentári)
no keď si chcem pustiť hudbu/ video v počítači, nejde to. vo windows media player mi vyskočí že je nejaká chyba, vo VLC, media player classic a Video aplikácia lenovo (a mnohé iné, ktoré som stiahla) sa mi síce video prehrá, ale bez zvuku. a hudba sa ,,prehráva" no bez zvuku ... Celkom ma to hnevá... Mám Windows 8.1...
Ďakujem za každú radu!
Keď sme pri problemoch so zvukom aj ja mam na notebooku taky problem ktory mi 2 roky dozadu znemoznil hrat CS 1,6. Lebo nejde mi ako keby 3D zvuk tak sa ani nedalo hrat lebo pocujem ze niekto ide a z uplne inej strany siel proste tak mi divne siel a ide zvuk...
práveže ja som skúsila už naozaj všetko možné, zas až také poleno nie som ... žiadne chyby mi to nevie nájsť, tvrdí, že všetko ok. aj s ovládačom zvuku som sa už hrala... Bola som len zvedavá, či niekto náhodou neriešil už takýto problém... ale ďakujem za rady!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ďakujem za každú radu!