Ahojte.Mam problem a uz naozaj neviem co mam robit . Som strasne zamilovany do jednoho dievcata aj som jej to povedal len problem je vtom ze ona mi stale hovori ze ma chce milovat ale nejde jej to.Hovori mi ze ma ma strasne rada , ze jej chybam , ze je
nejde jej zamilovat sa?a k tomu sa da aj nejako prinutit?pripadne da sa k tomu nejako priucit??????...NEDA, bud milujes alebo NEmilujes a citis len kamaratske city,...ked ta nemiluje a este sa aj prizna sama,tak ta ani nikdy milovat nebude..len ta bude mat rada,nic viac...ano mozno je s tebou koli byvalemu,lebo nechce byt sama atd...
tak. proste žiadne "nedá sa mi zamolovať" nemôže existovať. buď niekoho milujem alebo nie. je pekné ako ju ti miluješ ale lásku si skrátka nevynútiš, to je krutá realita.
@michal553 nechcel si sa náhodou zlepšiť? však ti to aj išlo, založil si rozumnú anketu s dobrými možnosti a hlasoval som v nej a keby si ešte pridal tolerantnosť voči ostatným, tak je tá zmena naozaj skvelá
To som zažila aj ja s mojím priateľom pred tým ako sme začali spolu chodiť. Bolo to presne také ako si opísal. A dnes je to polrok, čo spolu chodíme.... Nechaj tomu čas a keď ťa má milovať, tak začne
Dakujem vam za nazory aspon sa mi zdvihla nalada uvidim teda necham tomu cas a ona nielen ze jej nejde sa zamilovat ale ja mam pocit ze sa aj boji potom cim si presla @motylik141 - hovori mi casto ze som iny ako on ze je rada za to ze ma ma
cau , tiez som mal tento problem bohužial v mojom pripade to nevyslo ... donutit ju nedonutis mozes len cakat ... a nepomozu ti ani peniaze za to ti rucim ... s babamy je tazko ... proste cakaj co sa stane len zo seba neurob kkta jak som urobil ja zo seba ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co???
ale tak kasli na to to sa casom spravi ale ty jej k tomu nemas ako pomoct to ona ma nejaky problem
ale je to fakt divne ak chcem niekoho milovat tak ho milujem nie?
robit ju stastou, ale obcas ju urobit smutnou, aby si to potom viac vazila
etc..
ziskat zenske srdce je velmi jednoduche
počuvaj, tvoje názory sú maximálne úbohe..
prajem ti, aby ty si mal nejaký problém a aby tebe napísali; DOSPELÝ, VYPADNI, TOTO JE FÓRUM PRE TEENAGEROV !
inakšie, to nejde sa jej zamilovať, nič proti, popisuješ to ako, že sa jej nejde vysr*ť
tak. proste žiadne "nedá sa mi zamolovať" nemôže existovať. buď niekoho milujem alebo nie. je pekné ako ju ti miluješ ale lásku si skrátka nevynútiš, to je krutá realita.