Mam taký problem kupil som si nový notebook z OS-windows Vista a nainštaloval som si tam hru (gta san andreas) a ked sa hra spustila tak mi tam stale niečo blikalo a tým bola hra nehratelna.......ma stým niekto skusenost???
Shcizofrenik: Nikto ti nekaze kupovat system s OS. Sice OEM windoze vyjde o nieco lacnejsie, ale aby mi niekto diktoval aky OS si mam kupit len koli tomu aby nejaky pojebany monopol zarabal, tak to urcite nie..
AJ JA MAM WISTU,W CELKU SOM S NOU SPOKOJNY,ALE KED SI OTWORIM PRIECINOK KDE MAM NEJAKYX 15 GB FOTIEK TAK MA IDE YEBNUT...ALE JE TO O TOM AKU MAS RAMKU,ABY TO FICALO PLYNULE TREBA MINIMILANE 1GB RAMKY
Yoger99 ani tak nejde o to aku velku mas ramku, ale ide o jej frekvenciu.. Ak mas nejaku posranu ddr400 (tusim ze 200MHz abo tych 400? to uz neviem) jak mam ja tak mozem mat aj 1GB + 512MB (co mam), oproti ddr3 (tusim ze od 800Mhz hore) 1GB je to maximalny shit..
mam ddr2 ale netusim co presne:}}...ale ked otworim priecinok kde mam nejakyx 20 gb fotiek,thak pocitac place:}}...a napr take ze kopirowat nieco a popri tom pocuwat hudbu,to nehrozi:}..a to nehoworim o tom kolko weci mi to nexce dowolit:}
Este dlho budete nadavat na Vistu? Nespominate deti na 4 roky dozadu? Kazdy nadaval na XP, lebo potreboval, teda vlastne bol nuteny zvysit kapacitu RAMky ci CPU, inak by mu to neslo plynule? To iste je aj z Vistou. O dva roky bude XP ako Win98.. zabudne sa nan a vy? Orat vam hlavu, ale aj tak si ju nainstalujete, bo vam trebars hry nepojdu najnovsie, popripadne grafici.. bude treba lepsia grafika a podobne, co XP uz nevie utiahnut. Cize netrepte tu chujoviny.. velky "programatori" co ani HDD formatovat nevedia. Viem, si myslite ze zasa nejaky sedlacik, co je mudry, ale mam to vyskusane a viem o com vravim. XP ani halier.
ináč je fakt výhodnejšie kúpiť si PC z OS ako ho potom dodatočne kupovať a furt čakať na jejakú novú no neviem a neviem o tom novom windowze niesu to len kecy? vrajže je nejaky windows 7 ?
tha kuknem ale príde mi to nejake unahlene len nedávno no nedávno ani tak nedávno to nebolo sa na trh dostala vista a hneď po tom príde toto? veď win98 od XP malo aký odstup? 7 rokov? kto ma opravy je to správne? ináč od Aera som čakal viac hlavne po tom čo som si ošahal Compiz Fusion na ubuntu ešte sa veľa musia učiť
no tak windowz seden ma oficialne prísť na trh v roku 2010 dovtedy budú visty dúfam dobre zaplatane ale zase čakať na nový deravý systém nieje moc efektívne a zase ešte väčšie hardverove nároky sú zaručené
Mno on tuto temu zaozil aby sme mu pomohli... Takze bolo by vhodne stiahnut a nainstalovat najnovsie ovladace (drivery) pre tvoju graficku kartu... zrejme mas ATI alebo NVIDIA, takze chod na web ati.com alebo nvidia.com odporucam pohrat sa s programom CCC (catalyst control center) ak mas ATI, je to program na optimalizovanie vykonu. Potom sa pohraj s nastavenim detailov a rozlisenia v hre. Ak opytaj sa este na nejake ine fora, aby ti poradili, pretoze tu su same lamy, ktore vedia iba kritizovat software od MS, ktory este ani nevideli.
-----
vista je lepsi system ako XP (kazdy kto ju pouziva potvrdi), ale treba lepsi PC(!!!). Odporucam si dokupit RAMKU aby si mal aspon 2GB RAM. (1GB zozenies aj za 800 sk, nechaj si poradit v shope, musis kupit najlepsie taku istu RAM aku mas uz v PC).
-----
Prosim nespamujte tu hlaskami ze vista je blbost alebo xp je blbost... nechajte si to pre seba ked to mate uz vsugerovane v hlave.
caute! mam jeden problem kt. neviem vyriesit.kupil som si notebook HP rada dv9000 . mam nainstalovanu vistu no dost hapruje.problemy sa prejavuju ako: pri kliknuti na tento pocitac a nasledovne vyvolenie jeho vlastnosti neotvori okno ,len preblikne ikona a koniec . to iste mi robi pri centrume sieti v ovladacom paneli ,power options,windows update, personalizacia. hadam som spomenul setky. no a ked dam prehladavat ,tak mi ikonu sice vyhodi ,ale zostane prazdna. pls,poradte dachto,...dik
šeci nadávajú na vistu ale pritom nová 7 bude tá istá len pár grafických zmien. JAdro ostáva nezmenené čo znamená - to isté ako vista s pár bezpečnostnými výnimkami ale jakeby sme nepoznali windowse
Ta pojebana vista je na hovno neviem preco taku kokotinu vobec vimislali nejde na tom ani GTA vc a ne este san andreas je to nahovno windows to musel vimisliet iba riadni kokot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Windows_7...
-----
vista je lepsi system ako XP (kazdy kto ju pouziva potvrdi), ale treba lepsi PC(!!!). Odporucam si dokupit RAMKU aby si mal aspon 2GB RAM. (1GB zozenies aj za 800 sk, nechaj si poradit v shope, musis kupit najlepsie taku istu RAM aku mas uz v PC).
-----
Prosim nespamujte tu hlaskami ze vista je blbost alebo xp je blbost... nechajte si to pre seba ked to mate uz vsugerovane v hlave.