ahojte..chcela by som sa spýtať, či platia nejaké zľavy (myslím cestovné - študentský atď.) pre človeka, ktorý zmaturoval a chystá sa na vš...momentálne sa asi neráta za študenta, ale nedá sa to nejako, keby že preukáže, že ide na vš alebo čo?? ďakujem
EURO 26 (Junior RailPlus), napríklad 40% zľava na vlaky, mne sa to podarilo uplatniť aj v Nemecku...hoci primárne by to malo slúžiť len pre SR... a zopár % v ČR, neviem presne koľko...
@lansue vidíš, ja som v Berlíne nastúpil na vlak do Prahy a nemecká štikmajsterka ma skoro dojebala, že prečo mám zľavnené cestovné, hlavná vec, že na stránke je napísané "zľava do 25 % z ceny medzinárodného cestovného do 25-tich krajín Európy" no ona to nepoznala...zasa sa Slovensko raz ukázalo, úžasne to majú ošetrené...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Euro 26 sa vydáva hlavne preto, aby človek mohol cestovať zľavnene hlavne v rámci Európy. Jediné rozdiely sú vo výške cestovného.
"Chystáš sa na výšku" Prijali ťa? Ak áno, tak si vybav ISIC kartu.