Čaute potrebovala by som poradiť,mala som vyhliadnuteho chalana on sa mi páčil a ja jemu bolo to vzájomné no keď prišli prázdniny nakecala mu jedna baba o mne veci (samozrejme nepravdivé) a teraz so mnou nekomunikuje mám ho nechať a nájsť si nového, alebo
nebojovala by som o človeka, ktorý mi neverí a uverí viac nejakým kecom, ktoré mu o mne povie tretia osoba bez toho, aby nechcel odo mňa počuť moju verziu alebo aspoň vysvetlenie, strata času s takým
keby sa mi toto niekedy stane ze o mne niekto nakeca hovadiny len aby mi rozvratil vztah tak by to dotycna trpko olutovala.. ale inak neviem.. proste mu vysvetli ze to nie je pravda a ked ti neveri tak jeho smola
Mám taký problém! Konečne sa našiel chalan, vďaka ktorému viem, že žijem, je dokonalý a konečne niekto, s kým by som dokázala tráviť každú voľnú chvíľu a neviem čo, ale býva 136 km odo mňa a nedokázala by som otravovať jeho život takto nadiaľku! Mám sa zabiť?
@alex458 tak hej ale zas ked sa ani oni dvaja nepoznali az tak dobre tak lahko uveril reciam niekoho druheho..
Neviem ak mas este moznost skus mu to vysvetlit ale ak aj napriek tomu nebude verit tebe tak to je asi strata casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nestojí za to ani ten chalan a ani to dievča
Mám taký problém! Konečne sa našiel chalan, vďaka ktorému viem, že žijem, je dokonalý a konečne niekto, s kým by som dokázala tráviť každú voľnú chvíľu a neviem čo, ale býva 136 km odo mňa a nedokázala by som otravovať jeho život takto nadiaľku! Mám sa zabiť?
Neviem ak mas este moznost skus mu to vysvetlit ale ak aj napriek tomu nebude verit tebe tak to je asi strata casu