to že mám horúčku ledva žijem a musím sedieť za týmto priblblým kompom len aby som napísala esej o nejakom Kubernátovi .... najradšej by som sa odstrelila
omg..kolko ludi..tolko problemov...sak zivot je krasny...to sa tu nenajde ani jeden optimista???slnko momentalne nesvieti,ale bude svietit...kriza momentalne trva,ale prestane..sibyla predpoveda 3.svetovu...a ide leto...zas je tu leto a to je skvělii...sak ludia...ked sa v buducom zivote narodite ako hyeny...to budu problemy..take obdobie sucha..no nechcela by som..alebo ako perzske macky..pri kazdej nadche skapinat od nemoznosti nadychnut sa..alebo sa narodite ako romsky spoluobcan a problemov budete mat ako ,s prepacenim za expresionisticky vyraz,nasratych..nebudete mat pracu,lebo vam ju nedaju,nebudete mat ako uzivit svoje deti..ALE!znova dobra sprava,budete mat kde byvat,sak vlada sa o vase pohodlie postara..sakra..zas som sa dostala mimo temu..co uz...aj to sa spravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A ešte, že som strašne pažravá a zjedla som všetku zmrzlinu od nervov a mama ma zabije
Akoze na nicom neficim,aby ste si nemysleli
že som dnes nemohla ísť na ranč.
že ma bolí brucho a neviem z čoho
Stačí ?
@ooooo @krutafunebracka