Čaukujte birzáci a birdzáčky
Opäť sem prispejem trošku (ne)zaujímavou diskusiou ..
Povedzte mi čo by pravdepodobne mohlo byť zle .. Všetky partie sa mi rozišli kamarátov ( poriadnych ) ťažko nájdem Je to čisto vo mne ? alebo sa zameriavam na
ja som znalec ti ludia si ta nezasluzia ..ale vzdy pridu novi ..asi si stvorena na stale novych ludi ja mam vela dobrych kamratov s ktorymi si rozumiem ale ruku do ohna by som za nich nedala ..to by sme museli prezit ine veci spolu este .. a mam jednu super kamosku s ktorou som toho vela zazila a teraz sa uz moc nestretavame zas ale sme v kontakte ..ale prote vzdy ked niekto odide niekto iny pride to je uz taky zakon ...treba si ich uzivat kym su tu kazdy moment ...je to tazke obcas ale tak co uz ..nikto tu nie je naveky zajtra ta moze zrazit auto .. alebo hocikoho ...zivot je uzasny @beboo
@eutanazia Tak prepáč @mefistofel neverím tomu @orphanka Doposiaľ som narazila len na takých ľudí , ktorí buď chlastali ( to nehovorím o normálnej chlastačke.. to už pre nich bola vínna závislosť ) , a väčšinou mám šťastie na takých , ktorí radi podkopávajú nohy nechápem to normálne .. Vždy som chcela mať partu s ktorou sa dá kecať , ktorí pomôžu proste taká pohodička si zmyslia že ide sa niekam tak sa ide .. ale nejak mi šťastie nepraje
@beboo no ta parta to som ani ja nikdy nemala ..teraz na intraku mozno ale to tiez nie je ono ... ja to robim tak ze sa "privtrem" ked sa niekam ide
a tak neboj sa ludom aj tak netrba verit aj ten najlepsi kamarat ti moze podkopnut nohy viem o com hovorim ... ale co uz ..raz najdes cloveka s ktorym ti bbude dobre ...ja som uplne sialenec a psychopat a takych ludi jak ja je malo ale par ich je a je mi s nimi fajn a pomahaj karma ti to odplati
@orphanka veď to aj ja som riadny živel tiež mám svoje pre a proti ja si to uvedomujem asi chcem veľa medzi niekoho zapadnúť čisto bez toho aby som sa musela niekomu vtierať je to somnou možno niekedy ťažké .. no asi niesom od prírody talent na tieto vecičky @jurito ja som za @yoss veď stále nad tým rozmýšľam
hihih aj mne je celkom do smiechu z toho že nemám kamarátov to je riadna sranda
keď sa smeješ takto na každej veci ktorá nie je vtipná ani tým tvojim akože kamarátom tak potom tomu celkom rozumiem že nemáš nikoho
@beboo ale sak psychopati su naj proste to je najuprimnejsie kamaratstvo ..hovoris o vsetkom ..mozte sa bavit o mrtvolach o sexe vymyslat a realizovt uplne hovadiny sak to jeee peeeeckaaa ... ja sa tesim na leto ..nieco podniknem ..podnikni aj ty ..stretnime sa
ja to poviem prečo. lebo ak vravíš "partie" tak tam málokedy su skutoční kamarati. takých podla mna nenajdeš v partiach ale osobitne po jednom. ale to je len moj nazor...
@beboo vidíš stačilo napísať na birdza mať dobrú fotku a hned máš mužských kamáratov aj na 4 partie ale k téme ti poviem ais toľko skús robiť veci čo ta bavia, prípadne skúsiť niečo nové , nejaka praca na leto a nájdu sa ich dosť za predpokladu že si v pohode
@alchemille ale ja chcem žiť plnohodnotný život , chcem raz hovoriť o zážitkoch s vnúčatami nebudem im predsa hovoriť ako ma v ktorej mapke kto zabil kolko bolo hracov a aky boli vsetci cheateri
@beboo do kazdej nie ja len dost casto pozeram len na dobre stranky dievcat, a na tie temne zakutia zenskej duse sa zvycajne nepozeram, co je trochu skoda..... a ak by si bola riadna tava a namyslena pipina, tak rucim, ze sa nezabuchnem do teba
@beboo ja to mám podobné ako ty partie sa rozpadli, všetci sú rozlietaní kade tade a na mňa si nájde len občas niekto čas, prípadne sa na mňa aj vysralo pár ľudí, takžee...a ťažko nájsť nejakých normálnych ľudí/kamošov len tak asi ti veľmi neporadím čo by mohlo byť zle ale aspoň vieš, že nie si sama s takým problémikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
@mefistofel neverím tomu
@orphanka Doposiaľ som narazila len na takých ľudí , ktorí buď chlastali ( to nehovorím o normálnej chlastačke.. to už pre nich bola vínna závislosť ) , a väčšinou mám šťastie na takých , ktorí radi podkopávajú nohy nechápem to normálne .. Vždy som chcela mať partu s ktorou sa dá kecať , ktorí pomôžu proste taká pohodička si zmyslia že ide sa niekam tak sa ide .. ale nejak mi šťastie nepraje
a tak neboj sa ludom aj tak netrba verit aj ten najlepsi kamarat ti moze podkopnut nohy viem o com hovorim ... ale co uz ..raz najdes cloveka s ktorym ti bbude dobre ...ja som uplne sialenec a psychopat a takych ludi jak ja je malo ale par ich je a je mi s nimi fajn a pomahaj karma ti to odplati
@jurito ja som za
@yoss veď stále nad tým rozmýšľam
(+/-)
keď sa smeješ takto na každej veci ktorá nie je vtipná ani tým tvojim akože kamarátom tak potom tomu celkom rozumiem že nemáš nikoho
@333xander ochota by aj bola
@miaja vďaka za názor
@method to by si nebol ty , keby si niečo ne-"hejtol "
@method v pohode
@patricino už sa len dohonúť
vyser sa na všetky indivíduá,ozajstných priateľov,ak budeš mať,tak len zopár.
to všio... žiadne zazraky nečakaj, hladaj v sebe analyzuj, kurva čo my mame vedieť prečo sa tebe deje toto hento?
@beboo ja to mám podobné ako ty partie sa rozpadli, všetci sú rozlietaní kade tade a na mňa si nájde len občas niekto čas, prípadne sa na mňa aj vysralo pár ľudí, takžee...a ťažko nájsť nejakých normálnych ľudí/kamošov len tak asi ti veľmi neporadím čo by mohlo byť zle ale aspoň vieš, že nie si sama s takým problémikom