predstava, že donútenie môže byť dobrým a žiaducim prostriedkom na dosiahnutie akýchkoľvek cieľov. vďaka tomu existuje štát, školstvo, bitie detí, atď.
Čo si myslíte, čo je hlavným problémom (týranie atď...) Slovenska, a celkovo sveta? Čakám iba odpovede, takže tie poznámky si nechajte pre seba Žmurk
ja to proste skusim najstricnejsie ako je v mojich schopnostiach.
SLOVENSKO-krasna krajina v srdci europy, ludia trpia komplexami z toho (je to v genoch) ze zili 1000 rokov pod nadvladou madarov.. preto im skutek utek a maximalne nadavaju na poolitikov bud doma pri telke alebo z krcmy pri pive a borovicke..samozrejme najvacsi problem slovenska je ze 95 percent beznych ludi zije fakt dost blbo a politici,mafiani a politicky podnikatelia(mafiani na vysokej urvoni nie vyholene hlavy 130 kilove) kompletne rozkradli tento krasny stat.
svet- je myslim momentalne 213 krajin na svete? neviem nechce sa mi hladat okolo 210.. existuje medzi nimi jeden diabol ktory rozputava vojny koli rope, vrazdi nevinnych ludi, robi financne krizy.. najvacsi celosvetovy problem nie je ani globalne oteplovanie ani roztapanie ladovcov, ani ozonova diera. najvacsi svetovy problem je ZEM SLOBODNYCH ..... (ziskana vyvrazdenim povodneho obyvatelstva-indianov-este tie curvy maju tu drzost ze to oslavuju!! cez den vdakyvzdania..)
úžasná schopnosť slovákov závidieť si čokoľvek, ešte aj chorobu... pokrytectvo... a schopnosť ukradnúť čokoľvek, už aj to, čo je zabetonované alebo privarené...
@obliviate nemám tendencie zovšeobecňovať, len reagujem na skutočnosti, s ktorými sa stretávam veľmi často - pokiaľ ide o chovanie ľudí. A pokiaľ ide o krajinu ako takú, poobzeraj sa okolo seba vo svojom najbližšom okolí, ako sa ľudia správajú k svojmu mestu, dedine, obci... návštevníci neriešia konkrétnych ľudí, ale nás ako národ a krajinu...
Zmanipulované súdnictvo, egoizmus, nezamestnanosť, upadajuca uroven vzdelavania, ekologicke zalezitosti, ale najhorsie je to, ze par ludi rozhoduje o tom co sa deje vo svete...
@unnormal Zase sa tu s niekym kôli tomu pohádam a nestojí mi to za to Pozri sa ked vidím, len na vzorke Slovenska kto dnes ide na výšku tak mi je až zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.rogershermansociety.org/beware.htm...
» www.nevychova.cz
» www.svobodauceni.cz
ja to proste skusim najstricnejsie ako je v mojich schopnostiach.
SLOVENSKO-krasna krajina v srdci europy, ludia trpia komplexami z toho (je to v genoch) ze zili 1000 rokov pod nadvladou madarov.. preto im skutek utek a maximalne nadavaju na poolitikov bud doma pri telke alebo z krcmy pri pive a borovicke..samozrejme najvacsi problem slovenska je ze 95 percent beznych ludi zije fakt dost blbo a politici,mafiani a politicky podnikatelia(mafiani na vysokej urvoni nie vyholene hlavy 130 kilove) kompletne rozkradli tento krasny stat.
svet- je myslim momentalne 213 krajin na svete? neviem nechce sa mi hladat okolo 210.. existuje medzi nimi jeden diabol ktory rozputava vojny koli rope, vrazdi nevinnych ludi, robi financne krizy.. najvacsi celosvetovy problem nie je ani globalne oteplovanie ani roztapanie ladovcov, ani ozonova diera. najvacsi svetovy problem je ZEM SLOBODNYCH ..... (ziskana vyvrazdenim povodneho obyvatelstva-indianov-este tie curvy maju tu drzost ze to oslavuju!! cez den vdakyvzdania..)
určite poznáš aspoň polovicu slovákov osobne