Ahoj, ahoj, ahoj! Milí moji birdzári, mám taký problém, žeee moja selfie tyč nechce selfíčkovať keď stlačím ten pupček, tak namiesto odfotenia mi pridáva hlasitosť Otázka znie: Dá sa to nejako nastaviť, aby to fungovalo tak, ako má?
Pička, čo jej nerobí tyčka... Mat tvoje problemy a plat prezidenta...
(Matere do puce, totej hlupotou napadnutej, jezis pici skurvenej, jebem to! Rokov ma isto das tristoa ju trapi, ze jej nebavi tota spuchnuta antena z auta... Me jebne... Selicka nemoze robit... Zastrel sa moja, urov Sveru radost, zastrel sa gumipuskou, ak to dokazes!) peace
Ocividne si pochopila @mayben a vidim, ze si uzivas vychodniarciny a krasy narecia.
Apropo skor nez sa pototo... Predstav si samovrazdu gumipskou. Predstav si ju a uvazuj... Az na nieco prides, napis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Toto som našiel na googli. Tiež mám tyč, ale mne automaticky fotí. Bude to asi tým..
» selfieobchod.cz/navod-na-selfie...
(Matere do puce, totej hlupotou napadnutej, jezis pici skurvenej, jebem to! Rokov ma isto das tristoa ju trapi, ze jej nebavi tota spuchnuta antena z auta... Me jebne... Selicka nemoze robit... Zastrel sa moja, urov Sveru radost, zastrel sa gumipuskou, ak to dokazes!) peace
A nikde nepisem, ze toto je moj najvacsi problem. Kiezby bol.
Apropo skor nez sa pototo... Predstav si samovrazdu gumipskou. Predstav si ju a uvazuj... Az na nieco prides, napis
to je tak, keď oni sú bez viny a ostatní sú zločinci...
predarmo tento človiečik nemá nick "Hovado"...