Mám pre mňa veľký pre vás nepodstatný problém..ach no jo...už dlhší čas pokukujeme po sebe f škole s jedným chalaniskom....TYP on:vysoký,tvrdý,sexi raper s moc riadne brutálnym hlasom...=o) TYP ja:Vždy veselá,usmievavá trochen drzá...No a ja fakt netuším.
Jasne, milujem tych brutalne tvrdych Rytmusov Clovek mu da lopatou cez papulu a hned sa zmeni ten jeho priblbly vyraz v xichte Trapkovia celi raperi (a vlastne vsetci, ktori sa na nieco hraju - a este trapnejsi ti, ktori ich zeru..)
Skús zistiť od jeho kamošov či sa mu páčia baby také drsné-drzé [mne sa páčia slight_smile: alebo nejaké vicipkané, vymachlené, jemné. No taká kombination asi nie je ale tak si zisti od kamošov, pošli baby na prieskum.
Tak si to zhrnme: nenosi tricka xxxxxl, normalne sa oblieka, negestikuluje jak chruscov iba doma prska sliny do mikrofonu... Hmm, normalne sa ho bojim, jaky je zly!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Lol, trapny ludia su to veru
nehraj sa na nic a uvidis ako to dopadne naco premyslat nad tym co ho dostane bud sama sebou ked uz