Ahojte, potrebovala by som poradiť dobrý krycí make-up pretože mám vyražky a v poslednej dobe aj akné alebo poprípade ak mate volaku odskušanu pletovu vodu alebo masku napíšte ... dakujem za rady
really? si ma potesila teraz dost, lebo ja som browsovala tu stranku a hrozne vela tam toho je, tak som si dala limit cenovy aspon, a tento vyzeral fajn, aj recenzie same dobre, len zase recenzie na nejakom eshope beriem s rezervou, si to tam mozu pekne odselektovat
Hm. No ono je to to téma na dlho, včetne zmeny stravy. návštevy lekára, prípadne i liekov a tak. Krycí mejkap moc nepomôže, vidieť to bude aj tak ale catrice podkladová báza, na ktorú dávaš mejkap je celkom dobrá.
A dobrá je nechtíková masť, keď si ju dáš na noc. Mala som pocit, že červené miesta zjednocuje so zbytkom (zdravej) pokožky, resp. to tak nesvietilo a hojilo to/liečilo akné. Ráno som po nechtíkovej masti mala menej podráždenú kožu. Ešte sudocrem a oleje mi pomáhali.
nechapem co ospevujete bb cream... mala som 3 druhy, vsetky naprd, nic to nekryje, potrebujem makeup nie krem, ked chcem krem dam si radsej krem vitamin E a ne bb.. naprd, zahodit
@xrumka pretože bb krémy, čo si si asi kúpila v drogérke, nie sú bb krémy ale sračky. treba sa pozerať na zloženie. originál bb krém je o niečom úplne inom.
@luc.ka inak, ty si dosť bledá, vzala si si 13tku, že? ptm, keď si ho nanesieš, tak ho nechaj tak 10 min zoxidovať a je super, krásne vonia, vydrží dlho dlho dlho, je po ňom úplne super pleť a hlavne má aj dobré dlhodobé účinky. sa mi dosť zlepšila s ním pleť
Toš, treba si urobiť poriadok v endokrinnej sústave a strave. Ale v tvojom veku sa tým moc netráp, ono sa to postupne upraví (ak je všetko v prirodzenom poriadku.)
Krémom z drogérie a bežným make-upom tomu vôbec nepomôžeš ale uškodíš.
Problém je dobré riešiť v jadre, nie na povrchu, ktorý je len odrazom toho, čo sa deje vo vnútri.
tak z farebnej palety vzdy beriem to najbledsie, co dany produkt ponuka cislo neviem, ale Light Beige. ale tak vsetko lepsie ako korektor/bb/mejkap ci co to je, co ma v ponuke bioderma, to je tak oranzove, ze koniec
Mne sa osvedčil Clean and Clear, ale treba si to dávať pravidelne Ináč make up používam Dermacol BB Magic Beauty Cream ale ja nepotrebujem silne krycí a tento mi úplne stačí tak asi by tebe nestačil.
Ináč ak ťa to dosť trápi, radšej investuj do kvalitnej pleťovej vody, peelingu prip. zájdi k dermatologičke a s tou sa porad a až potom si dráždi tváričku extra krycími make-upmi. Pleť ti musí dýchať
pi žihľavový čaj, každé ráno vlažnú vodu s citrónom (predtým ako sa naješ).. najprv sa ti ešte viac vyhádže pleť ale to len preto, že ti to detoxikuje telo- možno sa vôbec nevyhádžeš.. je to na každom človeku ako na to jeho organizmus zareaguje
a taktiež ti odporúčam pleťovú vodu Aknelot a krém od nich z takej oranžovej rady, nenos make-up, maximálne ak ideš niekam do mesta
ja make up pouzivam od essence ten penovy...ano essence je lacna kozmetika, ale mne naozaj tento make up vyhovuje, nezhorsuje mi plet, dobre kryje a je taky lahky. A este dobre kryci make up je od dermacol 24h control... A ja si cistim ksicht rano aj vecer antibakterialnym mydlom, celkom to aj pomaha...som pouzivale kadejake vodicky a gely od koznej, ale nic nepomahalo, tak som sa raz nasrala a prestala to pouzivat uplne, namiesto toho to mydlo a da sa to, skor sa seru tie cervene fliaciky co mi ostali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Krytie BB-cream, ale je dost drahy. A trosku slabsie kryje, nan je dobre dat este nejaky makeup, idealne tekuty.
» bbkremy.sk/bb-kremy/bb-kre...
really? si ma potesila teraz dost, lebo ja som browsovala tu stranku a hrozne vela tam toho je, tak som si dala limit cenovy aspon, a tento vyzeral fajn, aj recenzie same dobre, len zase recenzie na nejakom eshope beriem s rezervou, si to tam mozu pekne odselektovat
A dobrá je nechtíková masť, keď si ju dáš na noc. Mala som pocit, že červené miesta zjednocuje so zbytkom (zdravej) pokožky, resp. to tak nesvietilo a hojilo to/liečilo akné. Ráno som po nechtíkovej masti mala menej podráždenú kožu. Ešte sudocrem a oleje mi pomáhali.
@luc.ka inak, ty si dosť bledá, vzala si si 13tku, že? ptm, keď si ho nanesieš, tak ho nechaj tak 10 min zoxidovať a je super, krásne vonia, vydrží dlho dlho dlho, je po ňom úplne super pleť a hlavne má aj dobré dlhodobé účinky. sa mi dosť zlepšila s ním pleť
Krémom z drogérie a bežným make-upom tomu vôbec nepomôžeš ale uškodíš.
Problém je dobré riešiť v jadre, nie na povrchu, ktorý je len odrazom toho, čo sa deje vo vnútri.
tak z farebnej palety vzdy beriem to najbledsie, co dany produkt ponuka cislo neviem, ale Light Beige. ale tak vsetko lepsie ako korektor/bb/mejkap ci co to je, co ma v ponuke bioderma, to je tak oranzove, ze koniec
Ináč ak ťa to dosť trápi, radšej investuj do kvalitnej pleťovej vody, peelingu prip. zájdi k dermatologičke a s tou sa porad a až potom si dráždi tváričku extra krycími make-upmi. Pleť ti musí dýchať
a taktiež ti odporúčam pleťovú vodu Aknelot a krém od nich z takej oranžovej rady, nenos make-up, maximálne ak ideš niekam do mesta
» michaelakovalcikova.blogspot.sk/2014/01/my-skin... a tomuto dievčaťu pomohlo ak nič nepoužívala
musíš nájsť čo tebe vyhovuje