Akú kozmetiku alebo tipy alebo niečo by ste odporučali an problémovu pelť že čienre bodky vyrážky? Používam všeliake pletové vody hydratačne kremy geli ale nič absolutne nepomáha.
@maymmey ja som tiež vyskúšala všetko, pleťové vody, mastičky, blbostičky... nakoniec mi prednedávnom lekár predpísal antibiotiká dalacin C.. to som brala týždeň a používam lokálne antibiotikum dalacin T (v takej malej fľaštičke)...treba si s tým natrieť problémové miesta 2 x za deň.. používam to už pár týždňov a voilà: jediná vec čo mi pomohla... takže ti to s istotou odporúčam
@maymmey áno, a pravdupovediac, asi jediná vec, ktorá mi naozaj dobre pomohla. Ja som mala strašnú tvár, samé vyrážky. Skúšala som skoro všetko, ale najviac mi pomohla Alpa. Moja tvár sa veľmi zlepšila.
@maymmey je to na predpis takže by si mala ísť za lekárom a pýtať si presne ten liek... čítala som o tom len samé dobré veci a nemá také hrozné vedľajšie účinky ako ostatné lieky na akné... ide o to aby si sa ti najprv prečistil organizmus zvnútra, to je základ... to sa stane počas toho týždňa keď budeš brať antibiotiká.. po tom a vlastne aj počas toho týždňa môžeš používať ten dermálny roztok good luck
@maymmey podľa mňa choď najprv za obvodným a buď ti to predpíše on alebo ťa pošle na dermatológiu... presnejšie neviem, lebo mne to predpísal jeden známy, ktorý je lekár
tachodk u kožnej nie aoan ti nieco predpise.. anie utnka miti mame radit ked nevieme kazdmeu nieco ine pomoze.. nemusi ti to iste coti odporucia druhi ves
novsak tak ale ako my mame vediet zajdi ku kožnej vazne onati nieco da ale pochybujem zeti to pomoze dako hned a mozno hej..lebo mneto nepomohlo ..ajatak pisem smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak sa toho nikdy nezbavis .
Skus Aknenormin.
jedine co mi pomohlo bolo ist koznej..a ta mi dala antibiotika..fajnovo mi to zmizlo..a teraz mavam nejake kremy z lekarne atd.