Ahojte. Mám taký problém, že keď robím drepy s činkou na ramenách tak ma po 1-2 drepoch strašne začne bolieť pravá ruka a stŕpne mi celá ruka. Neviete čím to môže byť, poprípade ako tomu zabrániť? Vďaka
No mliazdis si cievy a nervy.
Skus ruky vystriet a mat ich pri drepe vylozene tycke, alebo aspon dat sirsi uchop, ak to nepomoze, skusil by som drepy s tycou na ramenach.
@mk16 no mozno mas zlu techniku cvicenia a prejavilo sa to az po tej dlhsej dobe...tak ako ano, ale co je lepsie usetrit peniaze a nechat to dohnat do horsieho stadia alebo sa buchnut po vacku, ale s vedomim, ze mi uz nebude hrozit ziadne riziko?
@dannyd14 tak ich tak nenazývaj ..tie kurzy čo spravia na kolene za 3 dni za 200eur ich úplne spravia certifikovancami, skilled guys ... oči mi krvácajú keď vidím trénovať týchto certifikancov ...česť výnimkám, ktorých je málo
@pisik ved ano, ja som myslel tych vynimocne dobrych, k 1 takemu som chodil, jeden z najlepsich na SK, meno Pavol Kovalcik ti musi byt zname a samozrejme, si zistit, kde taki kvalifikovani su, nemyslel som tak, ze pojde do prvej posilky s trenerom, co uvidi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Skus ruky vystriet a mat ich pri drepe vylozene tycke, alebo aspon dat sirsi uchop, ak to nepomoze, skusil by som drepy s tycou na ramenach.