ahojte dnes som si dala aktualizovat iphone pomocou itunes.... obnovilo mi to iphone a ked som ho zapla pyta aktivaciu ktora nefunguje... neviem ho aktitovat neviete mi pomoct ?
1. čo presne pýta ? akú aktiváciu ?
2. vyskušaj cez itunes dať restore a nakonfiguruj ho znovu akoby pri prvom zapnutí (prídeš síce o dáta - ale tie si môžeš cez itunes tuším zalohovať ešte pred tým)
@melancholik to som uz robila a doonca aj inu simrkatu som pytala nastavim jazyk a region a potom mam pockat par minut kym sa aktive iphone ale napise ze to neprebehlo uspesne
@danieldevil no ja sa neviem dostat n a plochu pretoze je v tovarenskych nastaveni a dalej sa nedostanem uz ani itunes ho nenajde pokym ho neaktivujem ale nejde to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2. vyskušaj cez itunes dať restore a nakonfiguruj ho znovu akoby pri prvom zapnutí (prídeš síce o dáta - ale tie si môžeš cez itunes tuším zalohovať ešte pred tým)
potom skús aj reštartovať
xD