je potvrdenie o ukonceni rocnika to iste,ako potvrdenie o ukonceni studia? podla mna nie,ale ked som na studijnom ziadala potvrdenie o ukon. rocnika,tak mi kazala vypisat ziadost o zanechanie studia...to je blbost nie???!
@milagross : Máš na mysli niečo také ako Potvrdenie o absolvovaní predmetov v dannom ročníku? Lebo vtedy je to rozdiel. Nie aby si sa omylom nechala vylúčiť zo školy.
potvrdenie o ukonceni rocnika potrebujem kvoli ziadosti o prestup na inu vš...vypis abs. predmetov a hodnotenie k nim mam,ale nechcela mi dat to potvrdenie o tom,ze mam uspesne ukonceny rocnik...ale ja nechcem ukoncit studium,kedze mi prestup na inu vš zatial nepovolili...
@milagross : Ak máš v rukách Výpis absolvovaných predmetov a aj hodnotenie k nim, tak to by malo plne postačovať. Myslím tým, že ak tam nemáš žiadne Fx, tak je zrejmé, že si ročník úspešne ukončila. A Potvrdenie o ukončení štúdia by si im mohla prakticky doložiť až po odsúhlasení prestupu. Ale to je len môj subjektívny názor, možno niekto bude mať bližšie informácie ako sa takýchto prípadoch postupuje a čo všetko potrebuješ.
To oni si od teba vypýtali také tlačivo či ako? Ja by som im poslal len nejaký výpis z informačného systému alebo prefotený index a to by im hádam malo postačovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no tak keď chceš ísť na inú školu, tak túto logicky musíš ukončiť, čiže ti podľa mňa dala správne tlačivo.
ak som to pochopila správne, tak na tú ďalšiu školu ťa ešte nevzali?
no tak nepredbiehaj udalosti pošli si žiadosť, prilož tam ten výpis známok, a zvyšok budeš riešiť potom