Ahojte.
Chcel by som sa spýtať či by mi niekto vedel poradiť, poprípade či už mal niekto podobnú skúsenosť.
Mám problém s ramenami...venoval som sa thajskému boxu a cvičeniu, no zrejme si to vzalo svoju daň...ľavé rameno ma boli ked boxujem, vraj tam sú n
@semhamforas čiže pokiaľ tvoji kamoši nemali zranenie z thajského tak teraz nikto? ...stalo sa mi to jedine z toho a pravdepodobne z pretrénovania
pokiaľ nie si doktor, alebo s tým nemáš skúsenosti nepíš tu tak sebaisto "tým to nebude" diky
@cvlr to nie je zranenie z thajskeho boxu ale z toho, že cvičíš zle, bez rozcvičenia prípadne so zlou technikou. Nebudem tu ďalej lamentovať a hovoriť svoje závery. Je to zbytočné. Zájdi si k lekárovi. Ba dokonca ak si chodil na ten box dlhsie ako nejakých 6 mesiacov, tak ti tréner prípadne dosť ľudí z klubu učite poradí lepšie ako niekto z birdzu. Logika chlape.
Ak si pretrénovaný, tak na to pomôže jedine odpočinok a regenerácia. Jedz dlhšiu dobu nejakú kĺbovú výživu. A čo sa vyskakovania ramena týka, podľa mojich skúseností ti to dos pravdepodobne už ostane.
@semhamforas mne islo o to ci tu niekto nemal podobny problem..a ak si cital s porozumenim pisal som, ze pauzu som mal a aj ako sa maju veci momentalne ..btw nepis ze mam zlu techniku atd ked so mnou netrenujes a ani si netrenoval...moze sa to stat hpcikomu...a rozcvicujem sa odjakziva preto nepis blbosti...
tie tvoje zavery su zbytocne, v tom jednom to davam za pravdu...
Ak s tym proste nemas skusenost alebo tak, neries to
Mám rovnakú skúsenosť, mne sa to stalo keď som začínal cvičievať a potom som to cítil aj pri boxe, podľa mňa si si odjebal ramená pri cvičení....
začal som užívať kĺbovu výživu obyčajný glukosamín sulfát, dával som si častejšie pauzy ...išiel som 1+1 ... a zameral som sa na ramená, cvičil som ich úplne sústredene a s malými váhami... bolesť zmizla po 2-3 mesiacoch až na toľko, že som mohol začať cvičiť bench, pred tým keď som skúsil čo i len 70kg tak bolesť, teraz necítim rameno pri 130
cvičil som všetko ako sa má, ale viac so msa na ne sústredil, dúfam že sa chápeme ..myslím že regenerácia bola kľúčová, ide aj o stravu ..a pred cvičením som si natieral ramená hrejivou konskou masťou
@pisik jojo chapeme dakujem za radu chlape ...ramena cvicim tiez s uplne malymi vahami a za hlavu napriklad iba s prazdnou tyckou, ale tak nastastie mi nezaostavaju ...ja uz koncim s posilkou o mesiac tak dufam ze kalistenika tomu pomoze viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Choď k lekárovi.
pokiaľ nie si doktor, alebo s tým nemáš skúsenosti nepíš tu tak sebaisto "tým to nebude" diky
Ak si pretrénovaný, tak na to pomôže jedine odpočinok a regenerácia. Jedz dlhšiu dobu nejakú kĺbovú výživu. A čo sa vyskakovania ramena týka, podľa mojich skúseností ti to dos pravdepodobne už ostane.
tie tvoje zavery su zbytocne, v tom jednom to davam za pravdu...
Ak s tym proste nemas skusenost alebo tak, neries to
Maj sa
začal som užívať kĺbovu výživu obyčajný glukosamín sulfát, dával som si častejšie pauzy ...išiel som 1+1 ... a zameral som sa na ramená, cvičil som ich úplne sústredene a s malými váhami... bolesť zmizla po 2-3 mesiacoch až na toľko, že som mohol začať cvičiť bench, pred tým keď som skúsil čo i len 70kg tak bolesť, teraz necítim rameno pri 130