Potrebujem poradit. na kompe mam 8 usb vyvodov (alebo neviem ako to nazvat) a z toho mi idu len 4 .lenze sli mi vsetky az dnes ked som mal napojeny mp3 player vpredu na pc a usb kluc v zadu asi po hodine mi naskocilo nejake chybove hlasenie ze program vyk
pozri ovládače klikni štart potom ovládací panel , klik a potom nástroje na správu ,správa počítača klik ,potom správca zariadení klik a poklikaj na tie + ak máš niektoré v žltom tak nemáš dobrý ovládač buď si ho stiahni z netu alebo z cd dvd ,klikni ľavou na to žlte a daj aktualizovať ovládač. Hore to nájdeš behaj kurzorom „aktualizovať ovládač“
Teoreticky je mozne ze softwarovo (pri spominanom pade) sa ti nejako zvysilo napatie pre USB porty a tym padom cez ne pretiekol vacsi prud ako znesu (maximalne myslim ze je to 500mA), cize pravdepodobne su "odpalene".. Ak ti plati zaruka tak hod na reklamacku...
mozes vyskusat aj toto tento pocitac (klik pravym talc. mysi) - spravovat - spravca zariadeni - Universal Serial Bus controllers. kliknes do toho a tam kde budes mat taky trojuholnik zlty ci akej farby jeto s vykricnikom tak to otvoris a este raz to naistalujes. pravdepoobne je dakde tam chyb. moj nazor. Takze tie 4 porty ti mozu ist. a pri odstranovani USB alebo MP3 davas bespecne odsrtranenie hardwaru? lebo ak nie tak aj preto ti USB nemusia ist
Kasko: tie zlte vecicky nikde nesvietia...a nedavam bezpecne odstranenie hardwaru na tychto usb, takze to asi bude preto...co s tym? odisli usb mechanicky? alebo je to softwarova chyba?
hmm neviem prestne ale ja to rdsej davam tak. raz mi povedal kamrad, ze sa kludne moze stat ak odstranujes len tak hardware cize USB moze sa ti pokazit USB cize hardwarova chyba ale je to chyba uzivatela cize ako teba. Ale ak je USb tak sa nemusi nic stat s USB ale ak odstranis tak MP3 tak si mozes dosrat USB porty ci jak sa to vola. lebo MP3 ma samosttny zdorj a tam to uz treba robit tak bespecne odstranit hardware. jednoducho davaj si na to velky pozoer. kliknut na to bespecne ostranit hardware to neboli
Ss55 ked nedavas bezpecne odstranenie HW tak sa necuduj ze ti to odislo.. Ked si lepsie vsimnes USB port, tak su tam 4 vyvody, cez 2 tecu data a dalsie 2 su pod napatim, ktore je treba vypnut..
mno ... a kedze sa pamatalo aj na truhlikov, unsafe odpajanie USB devices sa loguje niekde v logoch na MB, to znamena, ze ti v servise nemusia uznat zaruku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Arash: aj toto som skusal lenze vsetko sa tvari ze je ok...nikde nic zlte...este aj vsade pise ze zariadenie pracuje spravne...