chcela by som sa spytat na nejake tie rady, ako by sa dala psychicky potlacit moja ziarlivost...priatel si na to uz asi aj zvykol,hoci obcas ho to este stale riadne vytaca, ale zacalo to vadit uz aj mne,pretoze si uvedomujem,ze to obmedzuje nas vztah a pr
vies, obcas chlapi si potrebuju dokazat, ze ich pritahuje i ina zena, mozno je to, ze sa obavaju stereotypu vo vztahu alebo len hladaju, ci ta ich je skutocne taka dobra.. pripadne naberaju inspiraciu... ziarlivost je cisto zalezotost hlavy, je to v nas v tom, ze sa bojime sklamania, nie je to nic ine.. ked mu doverujes, nie je nic krajsie, ked potlacis ziarlivost, bude to vztah ako z rozpravky, ze zili spolu stastne az kym nepomreli, no kedze zivot taky nie je, stale nieco bude, u teba to je ziarlivost, je to isty druh obrany duse, aby si sa nepriputala k cloveku, je ochrana tvojej duse ber to ako isty druh vyhody, aspon nezaspis na vavrinoch, no ked uz je ziarlivost velka, tak verim, zacina to vadit i tbe nielen jemu... bojuj s tym, lebo viem, ze si silna a ty to lavou zadnou zvladnes, malichernosti spreskoc a take tie velmi podozrive situacie si vsimni lepsie.. je to proste, no tazke... ale co je lahke?
Len na uvedomenie si tohoto problému je potrebná veľká dávka guráže a sebakritiky. Je ťažké posúdiť, odiaľ sa žiarlivosť vlastne berie. Je to len chemická reakcia? Má to vôbec dočinenia s láskou? (lebo nie zakaždým to tak je, keď napr. žiarlime na niekoho, po kom len túžime a ani s ním nezdielame vzťah) AK sa však tento jav vyskytuje v naozajstnom vzťahu, sú len 2 možnosti- 1. nechať tomu voľný priebeh a nasrať partnera 2.potláčať , potláčať, potláčať.. Kiežby na to bol liek. Ale je vedecky dokázané, že človek vie sám sebe nasugerovať aj iné nepravdivé veci, 100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou, atď, čiže, keď si človek denne milionkrát povie: NIE JE Dôvod na žiarlivosť, nakoniec sám seba o tom presvedčí , aj keď po dlhej dobe. veľa šťastia, dúfam, že ten človek stojí za to
si myslis ze chalani nehonia aj ked maju babu? na 18 si pekne naivna. ja ti poradim iba: prestan ziarlit, lebo o nejaky cas uz nebudes mat na co ziarlit. tym myslim ze ta posle do pici
Mne by osobne nevadilo keby môj priateľ navštevoval také stránky,veď ide o jeho súkromnú vec a keď nerobí nič nekalé.. skôr by si sa mala zamyslieť nad tým,prečo si tak prehnane žiarlivá,lebo vieš,aj keď mu to už nevadí,tak mu to raz môže začať vadiť a bude celkom na mieste,keď ťa nechá. Takže hlavne nestresuj,keď je s tebou,tak ťa ľúbi a nie je čo riešiť
no piper to povedal vulgarne, ale v podstate ma pravdu. ukaz mi chlapa, ktory aj ked ma sex pravideny, dobry a vyhovujuci, si obcas neurobi dobre sam. taky neexistuje.
a je blbe mu zakazovat eroticke stranky, ved to nie je o tom, ze by nemal rad teba, chlapi to proste maju radi a neznamena to pre nich viac ako to, ze cumia na sex a uspokojuju sa. ved ja v tom nic hrozne nevidim. Isto radsej, ako keby ta mal podvadzat IRL.
A na tu ziarlivost pozor, lebo ta nerobi dobrotu vo vztahu...kazdy potrebuje mat trochu svojho vlastneho priestoru, aj ked ma vztah...
To je v poho, aj ja som žiarlivá, aj keď nie až tak veľmi.. pozri, erotické stránky sú v mužskom svete niečo také ako sú v našom svete šminky, alebo čokoláda.. to, že ich kukal, ešte neznamená, že chce s niektorou z tých báb niečo mať Ak vám vzťah klape, ľúbiš ty jeho a on teba, prečo by ste si to mali kaziť tvojou žiarlivosťou na virtuálne baby?
podla mna moc nad ziarlivostou nevybabres to skor ona nad tebou alebo sa s tym naucis zit ty a´j on ja napriklad strasne ziarlim na byvalu mojho priatela neviem preco a stale do toho musim dako vrtat a strasne mi ta baba vadi hoci byva na druhom konci slovenska ja inak ziarliva nie som iba na nu a k tomu nemam byt preco lebo viem ze svojmu chalanovi mozem doverovat no aj tak je vo mne taky cervicek pochybnosti a ziarlivosti..moj problem je v tom ze ma obcas napadne ze mi klame .. hoci viem ze on je asi jediny slovek kereho poznam ktoremu sa da doverovat proste to treba dako miernit .. radsej sa chyt za pusu alebo si kusni do jazyka
AZA89 - ty na fore rozoberas to, ze sama nevies vyriesit svoj detinsky problem a ja som podla teba debil?
divne ale budis.
takze za 1. to ze ti vadi ked navstevuje eroticke stranky nieje ziarlivost ale jebnutost
za 2. mozes byt rada, ze tie stranky navstevuje, lebo keby nemal inspiraciu, asi by ste jebali stale len na misionara, pretoze s takymto pristupom v posteli urcite lezis jak mrtva prepelica.
za 3. pises ze svojmu priatelovi mozes 100% doverovat, ale zaroven velmi ziarlis, to asi znamena ze mu nedoverujes, ked sa koli tomu dokazes s nim hadat, nie?
za 4. sama sa priznavas, ze mas potrebu do neho stale vrtat a pripominat to, to len dokazuje dalsiu tvoju mentalnu nedozretost, napriek tvojmu veku
za 5. otazka: "nedokazem pochopit to, ze to robil pocas nasho vztahu - preco mal tu potrebu?"
odpoved: pretoze je normalny zdravy chlap a toto je dalsia vec, za ktoru ti nepriradujem velku IQ hodnotu
za 6. citat: "Peter_piper...nie kazdy chalan je vsak az taky debil ako ty..." nie to neni, ale ja som tvoje problemy nemal, takze si nabuduce radsej rozmysli (ak to dokazes) koho budes nazyvat debilom
PETER_PIPER: zrejme si nepochopil, ze "v diskusnych prispevkoch je zakazane pisat vulgarizmy" a podla mojho nazoru normalny clovek,za akeho sa pravdepodobne pokladas,nema potrebu sa obuvat do IQ ineho cloveka, ktore s tymto len tak medzi nami vobec nesuvisi alebo sa vulgarne vyjadrovat..mam taku skusenost, ze vulgarne vyjadrujuci sa ludia maju dost obmedzene vnimanie druhych ludi, ktorych potrebuju odsudzovat este skor,ako ich dokladnejsie spoznaju na zaklade jedneho skratoveho konania - co je v mojom pripade ziarlivost,ktora zahmlieva realne vnimanie partnera...takze by som sa na tvojom mieste nevyjadrovala na margo inteligencie inych ludi,hlavne,ked o mne nic nevies,len to,co si si mohol precitat v tomto prispevku...
to, ze mi vadi navstevovanie erotickych stranok je psychicky problem vacsiny normalnych (ano,normalnych,pretoze mam pocit,ze toto slovo mas rad ) zien,ktore nemaju ego snad este vyssie ako je nebo a ktore nie su bisexualky, hoci aj mna obcas pochyti bisexualna chutka
na druhej strane mi neda nezasmiat sa nad tvojim nazorom,ze pri sexe lezim ako mrtva prepelica...zas musim poznamenat,ze posudzovat cloveka podla jedneho diskusneho prispevku je dost alibisticke a neobjektivne,hlavne ked ti mozem zodpovedne prehlasit,ze v tomto pravdu nemas...nemyslis,ze keby si mal,dokazem si sama pripustit,kde je problem s tymito strankami? prave preto mi to vrta hlavou,ze s tymto problem nemam
k dalsiemu bodu...mas nejaku velmi dobru priatelku,ktora ta moze zasvatit do zenskeho myslenia? ak ano, tak vies, ze dovera a pochybnosti si obcas az tak velmi neprotirecia...clovek moze doverovat tomu druhemu,ale ked ma problem so sebou, pochybnosti sa ukazu... vies,nejde o to, ze som mentalne nedozreta,ako tvrdis,ale o to, ze mam mensie sebavedomie ako ty a ako vacsina krasavic,hoci o mne chalani radi hovoria,ze mam narok na to,aby som si verila...co uz...pozna to vacsina ludi,ze co si zenska vezme do hlavy,na to treba velku namahu jej to vyhovorit
a v neposlednom rade - ked sme uz doriesili problemy inteligencie a zhodli sme sa na tom, ze to od teba bola nemiestna poznamka,priznavam ti, ze mas pravdu, ten "debil" sa ta mal pravo dotknut,hoci si myslim, ze si sa vyjadroval na moju adresu horsie ako ja na tvoju... preto dufam, ze sa uz mozme bavit na urovni
neverim ze tvoje sebavedomie je male, pretoze clovek s malym sebavedomim by sa na taky rozsiahly a poucny clanok v zivote nezmohol.
zakaz vulgarizmov je to posledne, co by mi branilo nadavat.
dam ti iba jednu kratku radu, lebo vidim, ze si sa sutredila iba slova: jebnutost, prepelica a IQ.
zahod slovnik cudzich slov a zacni sa chovat ako clovek, pretoze tvoj chalan je uplne normalny, nerobi nic, co by nerobil hocikto iny. takze si este naposledy vyhladaj slovo tolerancia a drz sa toho.
viem o com pises a hovoris .... len vies ja mam pocit ze ja ho akosi trochu uz aj stracam a baba si nemoze viac menej nechce otvorit usta nanho lebo sa nechce hadat a alen by chalana hyckala a boji sa aby neurobila chybycku az ich urobi tolko ze to nieje mozne a strati chalana skor ako si to uvedomi .. tolko sa sustredis na jednu chybu az zlihas na inych ...Drzim ti palce nech sa to vyriesi ... ja uz sm zufala ... a este jeden detail kedysi s ahovorilo ze chlap by mal dievca nosit bars aj na rukach eraz to znie asi takto "CHALANI BY MALI ALE DIEVCATA ICH NOSIA " ...
Domyver - vies,teraz uz sa holky tak usiluju vyrovnat sa chalanom,ze sa skutocne nechovaju obcas ako holky a tympadom chalani stracaju potrebu ich "nosit na rukach" ved naco aj? maju vedla seba predsa rovnocenneho partnera,ktory je natolko sebavedomy,ze si uvedomuje,ze on ju miluje,tympadom by im zrejme pripadalo trapne skusat nieco co zrejme poznas z filmov
ale nemam pocit,ze stracam prehlad o tom,ako sa vo vztahu spravam tym,ze sa sustredim na ziarlivost...ja sa na nu sustredim,az ked pride taka crepinka v oku...a vacsinou sa ju snazim vytlacit z oka,kym s ju nikto nevsimne...ale nie vzdy sa to podari...ale vyslovene ziarlivostne sceny su v mojom pripade nerealne
Prehnana ziarlivost je zla, hlavne ak je neopodstatnena,casom si od seba partnera odozen, a ze to nejde???Ja som skocil psychologicke a po par sedeniach som si jebal hlavu o stenu ze jaky som bol magor!!!Zalezi na tebe ci mas zabrany a niesi ochotna obetovat navstevu odbornika za svoju lasku
No jo je to zaujimave, ja mam presne ten isty problem len to je rozdiel ze som chalan a ziarlim ja. Viem ze nemam dovod ale proste mam tak blbu hlavu ze si to sam vsugerujem. A este ku tomu onanovaniu, je to fakt normalne a robito x chalanou mozno tak 2% nie je to uplne normalna potreba. Ja sa uz snazim s tym ziarlenim bojovat a snad mi to uz trosku ide Ale ked nechcete ziarlivost vo vztahu tak treba aby ste si vraveli pravdu a verili. Ja viem tiez ze jej mozem verit na 95% (100% to nie je nikdy a u nikoho) ale proste ked sa nudim alebo nieco tak rozmyslam nad tym je to zvlastne ako to vie otravovat zivot.
Skus s nim obcas kuknut nejake to P-ecko mozno vas to presvedci verit si viac a otvorit sa jeden druhemu este viac. je to uplne normalna zalezitost.
P.S. treba o tom rozpravat a rozpravat netreba to potlacat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
si myslis ze chalani nehonia aj ked maju babu? na 18 si pekne naivna. ja ti poradim iba: prestan ziarlit, lebo o nejaky cas uz nebudes mat na co ziarlit. tym myslim ze ta posle do pici
a je blbe mu zakazovat eroticke stranky, ved to nie je o tom, ze by nemal rad teba, chlapi to proste maju radi a neznamena to pre nich viac ako to, ze cumia na sex a uspokojuju sa. ved ja v tom nic hrozne nevidim. Isto radsej, ako keby ta mal podvadzat IRL.
A na tu ziarlivost pozor, lebo ta nerobi dobrotu vo vztahu...kazdy potrebuje mat trochu svojho vlastneho priestoru, aj ked ma vztah...
divne ale budis.
takze za 1. to ze ti vadi ked navstevuje eroticke stranky nieje ziarlivost ale jebnutost
za 2. mozes byt rada, ze tie stranky navstevuje, lebo keby nemal inspiraciu, asi by ste jebali stale len na misionara, pretoze s takymto pristupom v posteli urcite lezis jak mrtva prepelica.
za 3. pises ze svojmu priatelovi mozes 100% doverovat, ale zaroven velmi ziarlis, to asi znamena ze mu nedoverujes, ked sa koli tomu dokazes s nim hadat, nie?
za 4. sama sa priznavas, ze mas potrebu do neho stale vrtat a pripominat to, to len dokazuje dalsiu tvoju mentalnu nedozretost, napriek tvojmu veku
za 5. otazka: "nedokazem pochopit to, ze to robil pocas nasho vztahu - preco mal tu potrebu?"
odpoved: pretoze je normalny zdravy chlap a toto je dalsia vec, za ktoru ti nepriradujem velku IQ hodnotu
za 6. citat: "Peter_piper...nie kazdy chalan je vsak az taky debil ako ty..." nie to neni, ale ja som tvoje problemy nemal, takze si nabuduce radsej rozmysli (ak to dokazes) koho budes nazyvat debilom
Inak eroticke stranky to je normal, mozno nasiel aj nejaku tu inspiraciu, nejde o to, ze mu nesacis, alebo tak.
to, ze mi vadi navstevovanie erotickych stranok je psychicky problem vacsiny normalnych (ano,normalnych,pretoze mam pocit,ze toto slovo mas rad ) zien,ktore nemaju ego snad este vyssie ako je nebo a ktore nie su bisexualky, hoci aj mna obcas pochyti bisexualna chutka
na druhej strane mi neda nezasmiat sa nad tvojim nazorom,ze pri sexe lezim ako mrtva prepelica...zas musim poznamenat,ze posudzovat cloveka podla jedneho diskusneho prispevku je dost alibisticke a neobjektivne,hlavne ked ti mozem zodpovedne prehlasit,ze v tomto pravdu nemas...nemyslis,ze keby si mal,dokazem si sama pripustit,kde je problem s tymito strankami? prave preto mi to vrta hlavou,ze s tymto problem nemam
k dalsiemu bodu...mas nejaku velmi dobru priatelku,ktora ta moze zasvatit do zenskeho myslenia? ak ano, tak vies, ze dovera a pochybnosti si obcas az tak velmi neprotirecia...clovek moze doverovat tomu druhemu,ale ked ma problem so sebou, pochybnosti sa ukazu... vies,nejde o to, ze som mentalne nedozreta,ako tvrdis,ale o to, ze mam mensie sebavedomie ako ty a ako vacsina krasavic,hoci o mne chalani radi hovoria,ze mam narok na to,aby som si verila...co uz...pozna to vacsina ludi,ze co si zenska vezme do hlavy,na to treba velku namahu jej to vyhovorit
a v neposlednom rade - ked sme uz doriesili problemy inteligencie a zhodli sme sa na tom, ze to od teba bola nemiestna poznamka,priznavam ti, ze mas pravdu, ten "debil" sa ta mal pravo dotknut,hoci si myslim, ze si sa vyjadroval na moju adresu horsie ako ja na tvoju... preto dufam, ze sa uz mozme bavit na urovni
neverim ze tvoje sebavedomie je male, pretoze clovek s malym sebavedomim by sa na taky rozsiahly a poucny clanok v zivote nezmohol.
zakaz vulgarizmov je to posledne, co by mi branilo nadavat.
dam ti iba jednu kratku radu, lebo vidim, ze si sa sutredila iba slova: jebnutost, prepelica a IQ.
zahod slovnik cudzich slov a zacni sa chovat ako clovek, pretoze tvoj chalan je uplne normalny, nerobi nic, co by nerobil hocikto iny. takze si este naposledy vyhladaj slovo tolerancia a drz sa toho.
viem o com pises a hovoris .... len vies ja mam pocit ze ja ho akosi trochu uz aj stracam a baba si nemoze viac menej nechce otvorit usta nanho lebo sa nechce hadat a alen by chalana hyckala a boji sa aby neurobila chybycku az ich urobi tolko ze to nieje mozne a strati chalana skor ako si to uvedomi .. tolko sa sustredis na jednu chybu az zlihas na inych ...Drzim ti palce nech sa to vyriesi ... ja uz sm zufala ... a este jeden detail kedysi s ahovorilo ze chlap by mal dievca nosit bars aj na rukach eraz to znie asi takto "CHALANI BY MALI ALE DIEVCATA ICH NOSIA " ...
ale nemam pocit,ze stracam prehlad o tom,ako sa vo vztahu spravam tym,ze sa sustredim na ziarlivost...ja sa na nu sustredim,az ked pride taka crepinka v oku...a vacsinou sa ju snazim vytlacit z oka,kym s ju nikto nevsimne...ale nie vzdy sa to podari...ale vyslovene ziarlivostne sceny su v mojom pripade nerealne
Skus s nim obcas kuknut nejake to P-ecko mozno vas to presvedci verit si viac a otvorit sa jeden druhemu este viac. je to uplne normalna zalezitost.
P.S. treba o tom rozpravat a rozpravat netreba to potlacat