pred nedavnom som sa dozvedala ze jeden moj vlemi dorby kamos jeden z tych naj ma problemy nezvlada to a zacal sa rezat bo inak si nevie pomoct co snim robit? ako mu pomoct? nemyslela som si ze az tak daleko zajde vedela som ze je atom zle ale ze az tak v
oúú a o ake problemy sa jedna?? Inac moja kamoska sa tiez reze to podla mna tiez je to psychopat ale nic sa s nou neda robit, raz ju to preslo no teraz nato prisla znova.
ako ho prinútiť ? kedysi dávno tu bol blog o človeku čo sa rezal a veľmi zle dopadol... skús ho nájsť, prípadne nech niekto prihodí link... ak ho ani toto nepresvedčí, tak má proste smolu
@smiley ono to zacalo svteko zdravotnymi problemami preto sa zacal menit a zmenil sa velmi co vela jeho znamym nevyhovuje a malokto sa snim bavi z kamaratov tu uz ide kolobh sebaposkodzovanie nieco sa dozvedli rodicia ze val pije a toto a ke duz rodicia povedia svojmu dietatu ze uz skoncilo tak je to zle....a vsteko dookola kamarati rodicia alkohol rezanie sa smutok nepochopenie..mlady clovek s problemamy
hmm tak toto je tazko ,ked ho uz nikto nedokaze presvedcit ani priatelka ,tak to uz s niecim hranici ,len davajte nanho pozor aby to raz s tym porezanim neprehnal ...ale snazte sa byt mu oporou povedat mu ,ze problemy sa neriesia rezanim ,ale treba ich inak vyriesit vzdy je cesta spat ....len clovek musi chciet ..a mali by ste to povedat aj jeho rodicom ak to prehliadaju ,lebo on moze skoncit velmi zle ,dokonca aj na tvdrych drogach ---
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
susedin frajer mal tiež niečo podobné tak sme ho obstáli 6...dobili sme ho jak sirotu a nejak zázračne ho to prešlo