Stalo sa mi toto... notebook sa mi vybil úplne a už sa bez nabíjačky nedal vôbec zapnúť... tak som ho dala na nabíjačku a riadne začalo svietiť na oranžovo len to svieti ešte aj teraz a už ho nabíjam asi 12 hodín ... a stále je 0% a akonáhle vytiahnem bat
moze byt problem jak v nabijacke tak i v baterii. Nabijacka moze mat len zalomeny kabel. Najlepsie bude ak si od niekoho pozicias nabojacku (tu istu samozrejme) a skusi ho nabit. Ak to aj tak nepjde, zrejme pojde o bateriu. Tu vsak neopravis a lepsie je kupit novu. Otazne je ci sa bude dat aj nabijacka opravit. Radsej si kup novu.
@misisi2703 dobre by bolo ist do nejakeho elektra alebo ak poznas nejakeho elektrikara nech ti zmeria aky prud vychadza z nabijacky...tak zistis ci je na chybe nabijacka...ale podla mna skor je chyba v baterke.....ja mam taky isty problem...notebook mi ide iba ked ho mam na nabijacke a bez nabijacky ide nejakych 5 minut a vypne ho...nova baterke stoji od 70€-200€ takze sa mi to neoplati..
@misisi2703 Tvoje batéria už nemá zjavne žiadnu kapacitu... Skontroluj, či je dobre založená... Ak je, naozaj nemá žiadnu kapacitu... Všetko Li-ION batérie po čase strácajú svoju kapacitu, nie je to nič nezvyčajné. Neostáva ti nič iné, ako batériu vymeniť... Ináč ostaneš odkázaná len na nabíjačku .
no skúsim to s tou druhou nabíjačkou pozdejšie lebo mamina má tiež takú istú nabíjačku ale skôr to bude v baterke alebo v neviem čom .. lebo keď mám zastrčenú nabíjačku tak svieti aj tá kontrolka len vôbec ho nenabíja už do včera mám 0% .... a nevydrží ani sekundu okamžite sa vypne .. a idem si teraz kupovať asus eee pc t101mt
no sa aj vlastne čudujem že tak dlho vydržala lebo book mám už 2,5 roka a aj book v podstate nebol ani raz preinštalovaný tak celkovo že všetko sa vymazalo iba tak lajtovo čiže skoro nič to nepomohlo ... a nemôžem ho preinštalovať lebo tam má mama potrebný program na prácu .... ďakujem vám za komentáre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
zo dňa na deň sa akože pokazí baterka a najhoršie na tom je že ju nemôžeš ani opraviť lebo ti tú opravenú baterku notebook nezoberie potom