V první řadě bych chtěl říct, že to nemyslím nijak zle k holkám. Často i kluci jsou slepí. Jak to vlastně myslím? V poslední době jsem se bavil s pár lidma, kteří jsou nešťastný kvůli lásce. Na konci rozhovoru jsem se vždy zamyslel proč to tak je.
@tomaseek tjn, ale clovek si zvykne postupne .. a zas nie vsetky damy su take samozrejme ... a tie ktore to viac oddaluju ublizuju len sebe, ale tak aspon si budu neskor vazit to co maju
za život som sa naučil jedno: srať na také baby, ktoré nevedia pohnúť rozumom. Svet je predsa plný žien.
Tie čo takých chalanov chcú sú stratené prípady. niečo ako chybná vzorka. Skončia týrané alebo rozvedené a samé s deckami na krku a žiadny normálny chlap už o ne ani nezakopne. Môžu si za to samé. Nuž taký je život.
lebo nikto nema rad serioznych ludi. zeny uz vobec nie. musis byt neseriozna spina, ktora si ich nevazi a berie ich ako vec. to im zrejme lichoti a prinasa radost. a cim si vacsia spina, tym viac ta miluju.
A prečo dievčatá priťahujú práve tí "zlí" chlapci ? Lebo sú rady, keď sú k ním drzí, v hlave maju vákuum, vôbec o ne nestoja, popr. ich bijú ? Nuž, tým sa odzkadľuje aj inteligencia tých dievčat. A jasné, nezabudnite sa potom sťažovať, akí sú muži svine a že všetci sú rovnakí, lebo určite máte pravdu.
no ale čo k tomu povedať? vidím to rovnako jak ty... lebo asi poznám také baby. Baby potrebujú extra sebavedomých a úspešných hajzlov... ženy nepochopíš..... proste to šú ženy... premýšlajú jak ítici...
a ano... teraz sa tu urazte na mna zeny lebo samozrejme to myslím na všetky z vás
je pravda ze nas pritahuju skor zli chlapci ale myslim ze cim viac ma holka skusenosti zo vztahov a cim viac ich mala tym je viac schopna racionalne uvazovat a neist do vsetkeho len srdcom...je jasne ze ked ma baba 1. vaznu znamost tak je schopna znasat doslova vsetko...
moj pohlad na vec: radsej budem mat na cely zivot dobreho kamarata, ktory ma vzdy podrzi, ako mat toho dotycneho za frajera a riskovat, ze sa raz rozideme v zlom a uz sa viac nebudeme rozpravat
možno si naivne myslia, že im tak ten chlap prejavuje lásku..alebo že sa jedného dňa zmení len kvôli dotyčnej..veľa dievčat sa trápi v takých vzťahoch len kvôli tomu, že ho milujú a nedokážu ho opustiť..
Ja to skor poznam z pohladu: Najdem si novu zensku, 3 mesiace alebo tak je to proste sen, vsetko je super, zalubeni sme strasne, mame sa o com bavit, slecna vyzera celkom inteligentne, ma vlastny nazor, paci sa mojim kamosom, mozem s nou travit dostatocne vela casu.
STRIH
Moja frajerka ma vsak tepleho prikokoteneho kamarata, z ktoreho mam nonstop nervy, ale nejakym skurveny sposobom sa mu dari s nou travit viacej casu, ako ja. Potom jej natrepe do gebule kadejake picoviny a ja to musim potom vzdy pocuvat, miesto toho, aby sme sa bavili o naozaj JEJ nazoroch a JEJ pocitoch. Do toho este pride kazdy tyzden nakazena novym slovom, novou maniou, novou pozou a novym prijebanym nazorom, co hodnoti polku sveta a ja prvu hodinu, co ju vidim len otvaram hubu nad tymi kokotinami.
STRIH
Ked sa tie kokotiny uz nedaju prezit, mam nervy, co hovorim otvorene, lebo vo vztahu sa musi komunikovat. Slecna to nechape a mysli si, ze z dementnych dovodov nemam rad jej super kamosa a jej podobne infantilne kamosky so skreslenym pohladom na to, co ma a co nema muz riesit (napr. lebo teply kamarat s nou chodi kazdy den po skole po obchodoch miesto toho, aby chodil do roboty), postupne situacia graduje az do fazy hadok (akoze nahucim na nu jak na picu), alebo fazy apatie (mam ju v pici).
STRIH
Potom nastava koniec vztahu. Niekedy sa mesiac na to da dokopy s tym teplym kamosom. Niekedy mesiac na to vysvitne, ze on je fakt teply. Niekedy ma za 2 tyzdne este 5x vacsieho kokota, nez som ja. Niekedy ostane zakomplexovana pica, co si necha kecat od kokotov do zivota este dalsich 5 rokov...
Zhrnutie? Vsetkych tychto skurvenych hadov by som vytrieskal zeleznou tyckou po hlave, pre istotu hrdzavou, omotanou ostnatym drotom a namocenou v kyseline - co sa mas co jebat do vztahu druhych ludi? Je to ich vec. Kurva fix bab chodi po svete pokokot, tak si vyber nejaku slobodnu, tak, ako si vyberame vsetci pricetne mysliaci. Ak je to tvoja dobra kamoska, mohol si s nou byt uz davno, ak si mal sancu...ale ak je to dobra kamoska, stavim sa, ze ju nechces.
Moj pripad vsak nieje pripadom, kde holka chodi s preprasenym dealerom pika, takym vyhulom, ze ju ani nevidi, prijebanym kulturistom, co zere steroidy a potom mu z toho ide vybuchnut hlava a vajca, ani zakomplexovaneho kokotka, co si na nej vybija svoj komplex menejcennosti mozno aj bitkou. V tom pripade je na mieste podla mojho nazoru rada, nie 1000x opakovana. Rozhodnutie totiz robi kazdy sam. Konkretna pomoc az po naozaj vaznej prosbe o nu.
@tomaseek Každopádne, prečo sa montuješ do cudzích vzťahov? vážne,nakoniec z toho budeš ten najhorší ty. Že ony sa ťa sami pýtajú? Slušne odmietni, vážne.
Potom, pravdepodobne pre tú babu ten kamarát nie je až taký dokonalý,ako si on sám myslí.
Väčšina "friendzoned" si neuvedomuje, že dievča s tým chalanom už nejakú históriu má, pravdepodobne na ňu nebol hneď od prvého rande hneď ten najhorší.
Ďalšia vec, chalan pravdepodobne nie je ten najhorší, len sa s dievčaťom pohádali a zrazu je najväčší badass. O dva dni zase bude ten najlepší.
A keby sa s ním aj rozišla a dala dokopy s tými tvojimi kamarátmi, nakoniec by aj oni boli každú chvíľu tí zlí. Po pár mesiacoch zaručene.
@shooty@42 možno naivná, ale také sme my ženy.. vždy budeme snívať o princovi na bielom koni.. O rytierovi ktorý príde a bude nás chrániť a milovať celým srdcom.
Neviem či je to naozaj našou povahou, alebo gtými krásnymi rozprávakomi ktoré nám natačili do hlavy keď sme boi ešte deti
@method tragicky ? nie.. len vzťah skôr vyzerá ako jedna tragikomédia kedy dievča ostáva s chlapcom len preto, že v ňom vidí svoju detskú predstavu dokonalého chlapa a nevie sa vzdať tých pár pekných chvíľ aj napriek tomu, že väčšinou to sú len hádky, ignorovanie, plač...
@klaudiqaaa No to hej, ste naivné (česť výnimkám) Len nepochopím jednú vec. Keď toľko snívate o tom princovi na bielom koni, prečo si vždy vyberáte takých debilkov, ktorí majú od toho princa ďaleko ? Asi preto, lebo vy sa riadite emóciami a nie logikou, čiže potom sa nečudujem, že každá druhá žena nadváva na mužov. A potom normálny muži (ja), ktorí za nič nemôžu si môžu ísť jedine tak kopať hrob, lebo ťažko je uspieť u ženy, ktorá kedysi chodila s takýmto debilkom, a neuvedomila si, aký to bol veľký omyl. Ale áno viem, na svete je 7 miliárd ľudí, isto sa v tom množstve nájde aspoň jedna normálna žena
@klaudiqaaa Hej, ale 99% žien po tom ako zažijú zlého chlapa, nadáva na všetkých mužov.....Tak to kým všetky ženy zažijú zlého chlapa, tak to do dôchodku si možno aj nájdem partnerku Ale nie, však mne to je v podstate jedno. Kľudne si vyberajte zlích mužov, (a tých dobrích nechajte na ocot) nech vás bijú, robia vám zle a pod. veci, len potom nenadávajte prosím na všetkých mužov, lebo oni za to nemôžu A vyplakávať sa potom choďte tiež ku tým zlím, a nie ku dobrím
Lebo zakladne ludske fungovanie je v ludskom mozgu "hardverova" zalezitost. Sem patri napr. reakcia utek/utok alebo sexualna selekcia. A ludsky mozog - hardver - sa za poslednych 20,000 rokov prilis nezmenil. Druh racionalneho myslenia, aky od zien (a chlapov) pozadujes, je len softverova nadstavba, ktora tazko moze prekonat natvrdo zadrotovanu elementarnu funkcnost mozgu.
na toto ti neviem odpovedat...prosto to tak je, ale poznam par zien ktore si po x-rokoch spomenu na toho kamarata a najradsej by si otrieskali hlavu o stenu, ze ho nepovazovali za vhodneho partnera hoci vedeli, ze by im zniesol aj modre z neba
@shooty fakt pekne si to tu popísal a súhlasím s tebou - čistý príklad moja kamarátka, a to, že dobrí chlapi majú smolu, holt, nemôžu byť všetci šťastní a vo vzťahoch (ach), ja už nad tým nerozmýšľam, veď si užijeme život aj bez dievčat, nech si majú tých svojich drsňákov a my si dáme trebárs pivo
mne sa tiež vždy páčili "zlí". ale keď som na takého (podľa mojich vtedajších predstáv) natrafila a spoznala aké to je v skutočnosti s niekym takým viesť vzťah, poslala som ho kade ľahšie...
dnes si viac všímam úplne iných chalanov a som rada, že vďaka tam tomu som konečne dostala rozum...
asi na tom niečo bude že babám sa páčia "zlí" chalani aj keď ja by som s takým človekom nedokázala byť..mne sa práveže páčia tí dobrí, len mám pocit že tých je strašne málo..
dievčatám sa proste páčia viac zlý chalani ako tí slušňáci... a možno máš pravdu, ale myslím si, že to isté platí aj naopak. koľko chalanov má hlúpe namyslené frajerky a normálne dievčatá si ani nevšimnú, lebo nemajú na sebe kilo mejkapu...
je to tým ze vztah a láska k niekomu , naviazanost sa nedá len tak zrusit. co sa týka idolu bad boys- to podla mna platí len v tom teenedzerskom veku, ze babám sa takí pácia. na druhu stranu zamylovanost a láska sa neda vyvolat len tým ze vidím ze ten muz je dobrý, alebo zlý , takze teoria ze zenam sa pacia zli chalani ja neverím, je to skor klise, ktoré e dnes moderne vyslovovat.
co sa týka takehoto stavu napriklad u dospelých zien, ze su s chlapom ktorí ich ponizuje prípadne bije- niekdy ide len o psychické tíranie a nahlodávanie, ktoré ju oslabuje a dava jej pocit ze ho vlastne opustit nemoze. vtedy musi najst vnutornu silu, sebavedomie.
a je faktom ze casto sa to stava aj opacne- muz chodi s babou, aj ked mu vsetci naokolo hovoria ze preco, a ona mu ublizuje nejako
@panpeterpan presne môj príbeh... akurát s tým rozdielom, že namiesto pritepleného kamaráta tam bola bisexuálna kamarátka, ktorá zjavne chcela byť s ňou viac než len kamarátka
Pretože s tým "zlým chlapcom" možno zažiješ mega zlé, ale naopak aj mega dobré chvíle. A za tie okamihy, chvíle, hodiny takého pure nekonečného happiness a passion by som vraždila
@46 nevím, nesleduju fóra každý den, jen mě to náhodou napadlo, tak jsem se zeptal.
@49 jestli je taková, že si nechává nakecat od ostatních nějaký blbosti, tak za to nemůžou tolik ty lidi. Protože vždycky budeš mít dementy, který budou něco nakecávat. Jde spíš o příjemce (o tu tvojí bývalou), jestli tomu bude věřit a následovat nebo použije vlastní hlavu a řekne si "to je blbost". Přece rozumný člověk hned všechno nezdlabe a taky jde o to, co si myslí tvoje bývalá, že je důležitější s tím pohledem na svět ne? Když jí přijde důležitější nákupy atd. tak bohužel.
@50 nemontuju se nikomu do vztahu. Protože jsou to přátelé, tak se mi můžou svěřit sami od sebe. Stejně jsem mluvil obecně a nemyslím to tak, že je každá taková. Když jsem psal tohle forum, tak jsem neměl namysli jen případ s tím kamarádem, co se snaží o někoho, ale také jsem měl namysli i jednu kamarádku, která chodila s jedním idiotem, s kterým sice prožila kus historie, jenže to nebylo bohužel jen o hádkách, co ho dělalo tím "zlým chlapcem", ale dělal jí horší věci (podváděl, byl s ní věčně opilý atd.) a stále ho chtěla.
tbh. Vaše narážky na methanol jsou trapné a nedospělé, kdyby jste byli vy obětí nebo někdo blízký k vám, tak by to tak vtipné už pro vás asi nebylo.
nedokazala by som byt s niekym vo vztahu, len kvoli tomu, ze je ku mne mco mily a je pri mne v kazdej situacii. poznam take vztahy a su uplne zbytocne..... radsej nemat nikoho
Kasli na to cim to je...predsa i ty bud hajzel a vyuzi to! U mna to funguje...ale najprv si ujasni, co vlastne chces...ci sex, ale ziadne sladke recicky (budes hajzlik) alebo lasku, a pravdepodobnost, ze si vrznes 0,1%
niekedy nás priťahujú aj milý chalani lenže keď sa moc vtierkajú nás to odrádza .. ale vždy keď ten dotyčný nie je pri nej tak zistí že ho má rada, lebo jej niečo chýba .. ale keď to má v kuse pri sebe nemôže na to prísť a neuvedomuje si čo pri sebe mala my holky sme čudné nik nás nepochopí
Každej sa zapáči pekné. Tak ako spomenul kolega mnou označený, keď nemá skúsenosť s viacerými, upne sa hoci aj na najhoršieho, len preto, že si myslí, že iní neexistujú...
Ale to sa ti zdá len preto, že baby chcú zlých, pretože sa o tom viac hovorí, ako o tom, kedy by baba chcela úprimného, verného, pozorného... prečo? Pretože väčšina ak takéto niečo povie, tak im každý odpovie- nejak veľa by si chcela moja, čo? Nekukaj toľko romantických filmov...
Kopa dievčat/žien sa rado dá ovplyvniť masou, lebo si myslí, že to čo chce je trápne, lebo sa o tom nehovorí...
@1... mňa tiež viac priťahujú takí rebeli, aj keď je to nimi omnoho ťažšie... hovorím si, že taký dobrák by ale nebol od veci, lenže po istom čase to začína nudiť...
Protiotázka- Prečo si muži nenájdu nezadané dievčatá, ktoré by ich s nadšením privítali a ľúbili?
Obe pohlavia sú sprosté. Ženy chcú zlých chlapov, muži chcú nedostupné ženy. Niet čo dodať. Hádam len, nečítala som si ani jeden kmentár, ak tot u niekto napísal, sorry bro
nejaky neznamy faktor sposobuje deziluziu z opacneho pohlavia a ludia castokrat zvolia tak ako by nevolili bez tohoto faktora... cele zle... a ked sa doplnia nezname vychadza to celkom pekne na media ktore nam podstrkavaju falosne idealy aj ked neznamych moze byt daleko viac nez sa da z tohoto uhlu pozorovat
Ja zase nechápem istú vec.. chalani strašne hovoria ko strašne nemaju radi ženy ehm lahkých mravov.. slušne povedané. ale aj tak vždy všetky milé pekne vzdelane baby su samy.. a tie kotre si jebnu vystri až po pupok mjaú jedného za druhým..
@cmuka12311 ale najdu...mne sa viac pacia normalne dievcata, co vedia lubit ...a nesuhlasim, ze by muzi chceli nedostupne zeny, aspon co sa tyka vztahu....ono ta nedostupnost "laka" spoznat sa s danou zenou, ale skor ci neskor ked sa spozname, tak uz nie je nicim zaujimava
@maymmey ...ako si prisla na to, ze by mohol byt dobry v posteli? ..mnoho z nich ma len silne recicky.. a praveze hajzlici su skor egoistickejsi v posteli, a kaslu na partnerku
To je pravda, take zeny maju radi iba kkti...ved su chlapom len na sex...a co som poznal zopar (je ich velmi malo) milych, peknych vzdelanych bab, tak vacsinou boli este namyslejsie, arogantnejsie a celkovo neprijemnejsie ako tie zeny lakych mravov, len nedavali to tak najavo
Láska nieje slepá - len pracuje na iných "princípoch" ako by si ľudia predstavovali - láska nieje o "porozumení", "najlepšom priatelstve", "zaujimavosti alebo výnimočnosti priateľa/ky". Žiaľ, je to cisto len o Genetike - vrana k vrane sadá. Ludia si povrchne aj ked niekedy podvedome - vyberaju partnera skumanim jeho vonkajsich kvalít - resp. genetickým vybavením - zdravý vysoký pekný partner ma preddispozicie uchranit si rodinu zalozit si ju a aj priviest na svet deti co nebudu choré. Takze "výber" nieje náhodný a vobec sa do faktoru "lásky" nedá pripocítat faktor osobnosti partnera. Ten je druhoradý - kaslat na to ze je to magor - má materialnu vybavu - to ho robi "dobrým", "vtipným" a "jedinecným," v nasich ociach. Funguje to pretoze ako o pekného chalana sa o mna zaujima neprirodzene mnozstvo zien bez toho aby skutocne poznali moju "dušu"
možno si oni vyberajú tie zlé.... ked chcú byť s tymi ,,zlými,, nech sú... raz na to aj tak prídu.. a možno aj nie.. každý má svoj tip a to len tak zmeniť asi nepôjde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
lebo ženy nemajú rady dobrákov..ale hajzlov
ale teraz vážne: lebo sú to ženy. zaujímajú sa o drsných hajzlov, nosia vyzývavé plavky a oblečenie, k**via sa a sú neschopné
@bezpointy len sa tu nerozplač
ach..
ano máš svätú pravdu, každá príde na to o čo prišla a potom su náreky a odprosovanie...
a kto odpustí a kto neodpustí .....
a tu prichádza moja šanca aaa,
heh, sa mi to páči ako si to dobre vyjadril ........filip
proste taky je svet a ty to nezmenis !
Inac nemam rada ked sa v podobnom kontexte pouziva slovo väčšina.
Tie čo takých chalanov chcú sú stratené prípady. niečo ako chybná vzorka. Skončia týrané alebo rozvedené a samé s deckami na krku a žiadny normálny chlap už o ne ani nezakopne. Môžu si za to samé. Nuž taký je život.
2. každý chce to čo nemôže mať
(teda aspoň u mňa to platí na 1000%, že ak sa niekto snaží tak si ho nevšímam a keď už je neskoto tak... (ach) )
Je to take obojstranne ked zena hlada takeho co sa vie pobit s hocikym aj s nou tak muzi na oplatku sa skor obzeraju za oblubenymi dobre stavanymi ...
Inak si myslim, ze toto a to co si napisal su mensie pripady najdu sa aj citlive zeny
a neviem ti odpovedať....odpoviem ti že hormóny sú sviňa a velkú rolu tam má aj idealizovanie ....
a z velkej časti za to môže táto doba.... tiež sa nad tým niekedy dosť zamýšľam keď o tom počúvam
A prečo dievčatá priťahujú práve tí "zlí" chlapci ? Lebo sú rady, keď sú k ním drzí, v hlave maju vákuum, vôbec o ne nestoja, popr. ich bijú ? Nuž, tým sa odzkadľuje aj inteligencia tých dievčat. A jasné, nezabudnite sa potom sťažovať, akí sú muži svine a že všetci sú rovnakí, lebo určite máte pravdu.
no ale čo k tomu povedať? vidím to rovnako jak ty... lebo asi poznám také baby. Baby potrebujú extra sebavedomých a úspešných hajzlov... ženy nepochopíš..... proste to šú ženy... premýšlajú jak ítici...
a ano... teraz sa tu urazte na mna zeny lebo samozrejme to myslím na všetky z vás
STRIH
Moja frajerka ma vsak tepleho prikokoteneho kamarata, z ktoreho mam nonstop nervy, ale nejakym skurveny sposobom sa mu dari s nou travit viacej casu, ako ja. Potom jej natrepe do gebule kadejake picoviny a ja to musim potom vzdy pocuvat, miesto toho, aby sme sa bavili o naozaj JEJ nazoroch a JEJ pocitoch. Do toho este pride kazdy tyzden nakazena novym slovom, novou maniou, novou pozou a novym prijebanym nazorom, co hodnoti polku sveta a ja prvu hodinu, co ju vidim len otvaram hubu nad tymi kokotinami.
STRIH
Ked sa tie kokotiny uz nedaju prezit, mam nervy, co hovorim otvorene, lebo vo vztahu sa musi komunikovat. Slecna to nechape a mysli si, ze z dementnych dovodov nemam rad jej super kamosa a jej podobne infantilne kamosky so skreslenym pohladom na to, co ma a co nema muz riesit (napr. lebo teply kamarat s nou chodi kazdy den po skole po obchodoch miesto toho, aby chodil do roboty), postupne situacia graduje az do fazy hadok (akoze nahucim na nu jak na picu), alebo fazy apatie (mam ju v pici).
STRIH
Potom nastava koniec vztahu. Niekedy sa mesiac na to da dokopy s tym teplym kamosom. Niekedy mesiac na to vysvitne, ze on je fakt teply. Niekedy ma za 2 tyzdne este 5x vacsieho kokota, nez som ja. Niekedy ostane zakomplexovana pica, co si necha kecat od kokotov do zivota este dalsich 5 rokov...
Zhrnutie? Vsetkych tychto skurvenych hadov by som vytrieskal zeleznou tyckou po hlave, pre istotu hrdzavou, omotanou ostnatym drotom a namocenou v kyseline - co sa mas co jebat do vztahu druhych ludi? Je to ich vec. Kurva fix bab chodi po svete pokokot, tak si vyber nejaku slobodnu, tak, ako si vyberame vsetci pricetne mysliaci. Ak je to tvoja dobra kamoska, mohol si s nou byt uz davno, ak si mal sancu...ale ak je to dobra kamoska, stavim sa, ze ju nechces.
Moj pripad vsak nieje pripadom, kde holka chodi s preprasenym dealerom pika, takym vyhulom, ze ju ani nevidi, prijebanym kulturistom, co zere steroidy a potom mu z toho ide vybuchnut hlava a vajca, ani zakomplexovaneho kokotka, co si na nej vybija svoj komplex menejcennosti mozno aj bitkou. V tom pripade je na mieste podla mojho nazoru rada, nie 1000x opakovana. Rozhodnutie totiz robi kazdy sam. Konkretna pomoc az po naozaj vaznej prosbe o nu.
@tomaseek Každopádne, prečo sa montuješ do cudzích vzťahov? vážne,nakoniec z toho budeš ten najhorší ty. Že ony sa ťa sami pýtajú? Slušne odmietni, vážne.
Potom, pravdepodobne pre tú babu ten kamarát nie je až taký dokonalý,ako si on sám myslí.
Väčšina "friendzoned" si neuvedomuje, že dievča s tým chalanom už nejakú históriu má, pravdepodobne na ňu nebol hneď od prvého rande hneď ten najhorší.
Ďalšia vec, chalan pravdepodobne nie je ten najhorší, len sa s dievčaťom pohádali a zrazu je najväčší badass. O dva dni zase bude ten najlepší.
A keby sa s ním aj rozišla a dala dokopy s tými tvojimi kamarátmi, nakoniec by aj oni boli každú chvíľu tí zlí. Po pár mesiacoch zaručene.
Odveci? zaručene
niečo na tom bude..
Neviem či je to naozaj našou povahou, alebo gtými krásnymi rozprávakomi ktoré nám natačili do hlavy keď sme boi ešte deti
@method tragicky ? nie.. len vzťah skôr vyzerá ako jedna tragikomédia kedy dievča ostáva s chlapcom len preto, že v ňom vidí svoju detskú predstavu dokonalého chlapa a nevie sa vzdať tých pár pekných chvíľ aj napriek tomu, že väčšinou to sú len hádky, ignorovanie, plač...
dnes si viac všímam úplne iných chalanov a som rada, že vďaka tam tomu som konečne dostala rozum...
@deravapancucha Tak aspoň jeden živý príklad tu máme, ktorý dostal rozum Takže svet predsa ešte nie je stratený.
sama take zeny nechapem, nepritahuju ma 'hajzlici', ked sa mi paci viac 'to zle', tak budem sama 'zla' a nebudem to vyhladavat u inych
a zeny vseobecne su hlupe, nemam ich rada, iba iste typy
poznam fakt dost chalanov, co su vyslovene pod papucou, ich frajerky su namyslene pipky a vlacia sa s nimi nie mesiace ale roky..na svete je to tak..
co sa týka takehoto stavu napriklad u dospelých zien, ze su s chlapom ktorí ich ponizuje prípadne bije- niekdy ide len o psychické tíranie a nahlodávanie, ktoré ju oslabuje a dava jej pocit ze ho vlastne opustit nemoze. vtedy musi najst vnutornu silu, sebavedomie.
a je faktom ze casto sa to stava aj opacne- muz chodi s babou, aj ked mu vsetci naokolo hovoria ze preco, a ona mu ublizuje nejako
@49 jestli je taková, že si nechává nakecat od ostatních nějaký blbosti, tak za to nemůžou tolik ty lidi. Protože vždycky budeš mít dementy, který budou něco nakecávat. Jde spíš o příjemce (o tu tvojí bývalou), jestli tomu bude věřit a následovat nebo použije vlastní hlavu a řekne si "to je blbost". Přece rozumný člověk hned všechno nezdlabe a taky jde o to, co si myslí tvoje bývalá, že je důležitější s tím pohledem na svět ne? Když jí přijde důležitější nákupy atd. tak bohužel.
@50 nemontuju se nikomu do vztahu. Protože jsou to přátelé, tak se mi můžou svěřit sami od sebe. Stejně jsem mluvil obecně a nemyslím to tak, že je každá taková. Když jsem psal tohle forum, tak jsem neměl namysli jen případ s tím kamarádem, co se snaží o někoho, ale také jsem měl namysli i jednu kamarádku, která chodila s jedním idiotem, s kterým sice prožila kus historie, jenže to nebylo bohužel jen o hádkách, co ho dělalo tím "zlým chlapcem", ale dělal jí horší věci (podváděl, byl s ní věčně opilý atd.) a stále ho chtěla.
tbh. Vaše narážky na methanol jsou trapné a nedospělé, kdyby jste byli vy obětí nebo někdo blízký k vám, tak by to tak vtipné už pro vás asi nebylo.
Krása lahodí očiam.
Každej sa zapáči pekné. Tak ako spomenul kolega mnou označený, keď nemá skúsenosť s viacerými, upne sa hoci aj na najhoršieho, len preto, že si myslí, že iní neexistujú...
Ale to sa ti zdá len preto, že baby chcú zlých, pretože sa o tom viac hovorí, ako o tom, kedy by baba chcela úprimného, verného, pozorného... prečo? Pretože väčšina ak takéto niečo povie, tak im každý odpovie- nejak veľa by si chcela moja, čo? Nekukaj toľko romantických filmov...
Kopa dievčat/žien sa rado dá ovplyvniť masou, lebo si myslí, že to čo chce je trápne, lebo sa o tom nehovorí...
Obe pohlavia sú sprosté. Ženy chcú zlých chlapov, muži chcú nedostupné ženy. Niet čo dodať. Hádam len, nečítala som si ani jeden kmentár, ak tot u niekto napísal, sorry bro
Ja zase nechápem istú vec.. chalani strašne hovoria ko strašne nemaju radi ženy ehm lahkých mravov.. slušne povedané. ale aj tak vždy všetky milé pekne vzdelane baby su samy.. a tie kotre si jebnu vystri až po pupok mjaú jedného za druhým..
@maymmey ...ako si prisla na to, ze by mohol byt dobry v posteli? ..mnoho z nich ma len silne recicky.. a praveze hajzlici su skor egoistickejsi v posteli, a kaslu na partnerku
To je pravda, take zeny maju radi iba kkti...ved su chlapom len na sex...a co som poznal zopar (je ich velmi malo) milych, peknych vzdelanych bab, tak vacsinou boli este namyslejsie, arogantnejsie a celkovo neprijemnejsie ako tie zeny lakych mravov, len nedavali to tak najavo