ahojte, aké máte skúsenosti s týmto protálom? pretože za posledný mesiac som cez nich poslala životopisy niekoľkým firmám, a nikto sa mi nikdy neozval - mám taký pocit, že im ani neprišiel... čo nato hovoríte?
oni sú len portál, ktorý zabezpečuje prácu cez zamestnávateľov, a najlepšie je si preveriť až dané firmy, celý portál ako taký Ti nevyberie prácu, iba sprostredkuje....a neodporúčam niektoré firmy v Rakúsku, ktoré zabezpečujú sprostredkovanie práce cez Profesiu...
oni ti odpíšu ak im vyhovuješ. to že niesi vyhovujúca pre žiadnu pracu nieje ich chyba
ja s tým mám len dobré skúsenosti. Cez nich som si našiel robotu v LIDL a išiel som do užšieho výberu s tým že tu prácu mať budem. žiadne známosti, ale moja schopnosť sa predať a presvedčiť niekoho že ja som ten pravý ktorého sa oplatí zamestnať. ale práca to nebola moc dobrá, nervy v prdeli a popri škole = total kill.
@kolini ale ja som rád že som tam robil, mám poučenie do života a viem čo je to riadne robiť. Chodiť domov o desiatej uťahaný a o siedmej vstávať do školy.
zase až také hrozné to nieej, iba je to o nervy a platovo nie moc atraktívne. Ale zase vo velkej spoločnosti máš možnosť karierneho postupu, byť v 30tke veduci predajne s dobrým platom nieje zlé len to chce odolnosť voči stresu. Obdivujem tých čo to zvládajú,.
@depropex ja som pred troma rokmi robil pomocneho pracovnika na Brezine s totalnymi hlupakmi z pomocnych skol, IQ nizsie nez velkost mojho pohlavneho udu.. vstavanie o 5:00 a potom rozbity o 15:00 20 minut pesi domov cez les, cez kopce, zniceny domov do sprchy, spat na dve hodiny a potom futbal.. plat za taku manualnu namahu ubohy.. ale zarobil som si na vyborne vylepsenie PC..
Skús niekam zájsť osobne. Vyber si 30 firiem, kde by si chcela pracovať a choď sa spýtať, či niekoho nehľadajú. Životopis im pošle 100 ludí, osobne príde možno jeden, niekedy sú to plusové body. Vyskúšaj.
ja osobne skúsenosť nemám, ale viem o ľuďoch, ktorý hej.
keď firme príde napríklad stovka životopisov, nechce sa im predpkladám odpisovať každému, že nevyhovuje podmienkam/nebol vybraný. (niektoré firmy na profesii majú s týmto asi zlé skúsenosti, lebo zvykne tam byť pripísané niečo v zmysle "neposielajte nám životopis, ak nespĺňate všetky požiadavky")
@tommyhot robil som všetko od zametania, vykladania tovaru, cez pokladňu... všetko. A áno, predstav si, bolo tam asi 30 ludí a vedíci nam všetkým povedal že nech ked si každého osobitne zavolaju dnu tak nech im nepovie že by ho mali vziať " lebo... no hmm... ja neviem... " čo robí 90 % ludí. Ja som ich dokázal presvedčiť aj ke´d som robil školu čo oni automaticky odmietajú. dovolím si tvrdiť že je minimálny rozdiel v tomto a v tom presvedčiť o svojich kvalitách na prac. pozicii za 1500 mesačne. Ak máš skúsenosti s tým že to tak nieje, sem s tým.
@luc.ka z kade máš to že lukratívnu ? bola to skúsenosť do života, to slovo lukratívna si si domyslela. Dalo mi to dosť
@kolini tak vieš čo je to tvrdá robota. a určite mi dáš za pravdu že si aj peniaze viac vážiš čo zarobíš takto
@depropex nemusíš ma chytať za slovíčko, vyplynulo mi to z toho nadšeného komentáru nemusíš sa za to hnevať, nemyslela som to v zlom, len je to úsmevné, keď si predstavím lidl ako miesto, ktoré ma desí
@depropex ano viem, co to je.. preto som si stanovil, ze nieco podobne uz nikdy v zivote! tak vazil som si ich viac nez ked som si robil trzby v Niké a kupil za to novy notebook =D
neviem, či to bolo šťastie ale našla som si tam prácu a som tu aj veľmi spokojná! ale ozvať sa ti nemusia, pokiaľ im nevyhovuješ, resp. neponúkaš to, čo potrebujú. Alebo ešte sa ozývajú po 2-3 týždňoch, kedy vyhodnotia všetkých uchádzačov a spracujú všetky došlé CV-čka
@luc.ka ale za to slovíčko som ťa chytiť musel, vyznelo mi to ako myslené ako čistý výsmech a uštipačná ironia. LIDL mám ako zákazník velmi rád. ako zamestnanec až tak nie ale o tom po tom. to už je vec názoru
@depropex hm... zberba podradného treťotriedneho tovaru, možno na 2-3 výnimky... ale tak kvalita zodpovedá cene. sorry, som zaujatá, nechcela som vyznieť ako že sa ti vysmievam, alebo čo nie som v pozícii, že by som mohla...
ja som si tam tez zhanala nejaky job, a skusenost mam podobnu ... nikto z tych, ktorym som pisala sa mi neozval ... ale nechcem hned odsudzovat cely portal, mozno som mala len smolu ...
@luc.ka preco trepes sprostosti? ja nakupujem aj v bille, carrefoure, tescu aj v zasranej jednote atd. atd. a viem porovnat.. v Lidli mas takmer vsetko za velmi dobre ceny... to, ze vyrobok nie je zrovna komercny ma svoju kvalitu a keby sme sa chceli hadat, tak ti v klude poviem, ze aj omnoho kvalitnejsie nez si uz akokolvek presvedcena o tych svojich drahsich s krasnym obalom a pozlatkom..
bože, ty si tak mimo. veď 70+ je ich hlavná cieľová skupina, keďže ONI idú hlavne za najlacnejšou cenou. bože... ty naslovovzatý gurmán, fakt. už ma tu netaguj, irituješ ma.
@luc.ka u nich je kvalitne mlieko priamo od kravicky atd atd.. bavime sa predsa o kvalite a nie o cenach ak sa nemylim.. ak mi to nevies rozumne napisat, tak ta tagovat nemusim, aj tak sa nedockam normalnej odpovede..
nič... stále mimo. tak asi že keby to bolo kvalitnejšie a lacnejšie súčasne, tak by to brali všetci, nemyslíš? (a nielen tí, čo dbajú o rozpočet) a keď už oni a hocikto vyberie radšej inde, aj keď menej výhode... ak stále nechápeš, čo tým myslím, tak potom ja neviem.
mne stade 90% vecí nechutí, preto nesúdim podľa seba, lebo je fakt, že nezjem všetko... to zďaleka. preto som ti na porovnanie dala babku.
nie nemyslim, ludia stale nevedia, co kupuju a kazdemu vyhovuje nieco ine.. preto tieto tvoje fantasmagorie nemaju s nakupovanim nic spolocne..
vsetko ma svoje muchy, to by potom kazdy robil len jednu pracu, kupoval len jeden typ televizora, alebo kupoval stale rovnaky typ bytu..
akakolvek je kvalita tychto retazcov, ludia radsej idu nakupovat do Rakuska.. lebo im to vyhovuje.. a o tom to je.. preto by som sa takemu Lidlu vobec nesmial, pretoze ma svoju kvalitu aj ked si clovek moze povedat: ked je to take lacne, urcite tomu zodpoveda aj kvalita...
@kolini jedine co je v lidli dobre je pecivo, sladkosti a potom ked maju tie specialne zlavy na syry/chlast/atd.. inak je to nizkorozpoctovy bordel, ktory by som nedal zrat ani psovi..
Ako... na jednu stranu tie firmy chápem... keď im prídu stovky mailov, je náročné každému odpísať, ale minimálne by mohli mať nejakú všeobecnú odpoveď v zmysle "Ďakujeme za záujem, váš životopis sme dostali, ak nás zaujmete, ozveme sa vám do troch týždňov." Proste aby človek vedel, že ten mail vôbec dorazil a že po štyroch týždňoch už na odpoveď čakať nemusí... Myslím že odoslať mail takéhoto charakteru nemôže byť až tak časovo náročné...
A niekto tu spomínal telefonát/osobnú návštevu... Niekedy to môže byť prospešné, ale napríklad u nás by ste takto nepochodili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja s tým mám len dobré skúsenosti. Cez nich som si našiel robotu v LIDL a išiel som do užšieho výberu s tým že tu prácu mať budem. žiadne známosti, ale moja schopnosť sa predať a presvedčiť niekoho že ja som ten pravý ktorého sa oplatí zamestnať. ale práca to nebola moc dobrá, nervy v prdeli a popri škole = total kill.
zase až také hrozné to nieej, iba je to o nervy a platovo nie moc atraktívne. Ale zase vo velkej spoločnosti máš možnosť karierneho postupu, byť v 30tke veduci predajne s dobrým platom nieje zlé len to chce odolnosť voči stresu. Obdivujem tých čo to zvládajú,.
@depropex ja som pred troma rokmi robil pomocneho pracovnika na Brezine s totalnymi hlupakmi z pomocnych skol, IQ nizsie nez velkost mojho pohlavneho udu.. vstavanie o 5:00 a potom rozbity o 15:00 20 minut pesi domov cez les, cez kopce, zniceny domov do sprchy, spat na dve hodiny a potom futbal.. plat za taku manualnu namahu ubohy.. ale zarobil som si na vyborne vylepsenie PC..
keď firme príde napríklad stovka životopisov, nechce sa im predpkladám odpisovať každému, že nevyhovuje podmienkam/nebol vybraný. (niektoré firmy na profesii majú s týmto asi zlé skúsenosti, lebo zvykne tam byť pripísané niečo v zmysle "neposielajte nám životopis, ak nespĺňate všetky požiadavky")
prácu si hľadám už riadne dlho..
@luc.ka z kade máš to že lukratívnu ? bola to skúsenosť do života, to slovo lukratívna si si domyslela. Dalo mi to dosť
@kolini tak vieš čo je to tvrdá robota. a určite mi dáš za pravdu že si aj peniaze viac vážiš čo zarobíš takto
podla mna je kvalita dobrá, ale to je môj názor. každý to vidíme ináč, tým to môžeme uzavrieť
(neber v zlom)
jasne, ze o obaly nejde, len pouzivam tvoju ustipacnost, ktoru pouzivas sama..
mne stade 90% vecí nechutí, preto nesúdim podľa seba, lebo je fakt, že nezjem všetko... to zďaleka. preto som ti na porovnanie dala babku.
a spamuješ tu profesiu. dovi.
vsetko ma svoje muchy, to by potom kazdy robil len jednu pracu, kupoval len jeden typ televizora, alebo kupoval stale rovnaky typ bytu..
akakolvek je kvalita tychto retazcov, ludia radsej idu nakupovat do Rakuska.. lebo im to vyhovuje.. a o tom to je.. preto by som sa takemu Lidlu vobec nesmial, pretoze ma svoju kvalitu aj ked si clovek moze povedat: ked je to take lacne, urcite tomu zodpoveda aj kvalita...
ale hlavne, ze som mimo...
A niekto tu spomínal telefonát/osobnú návštevu... Niekedy to môže byť prospešné, ale napríklad u nás by ste takto nepochodili...