@hoperpohroma nemýliš si rod s pohlavím? Podľa môjho názoru existuje toľko rodov, koľko ľudí. Každý človek má svoj špecifický rod, ktorým sa odlišuje od ostatných. A teraz k tej mačke? ako si predstavuješ túto profesiu? Fakt ma to zaujíma.
@hoperpohroma aj tak sa to dá nazvať. Súhlasím s tým, že rod je to sociálny konštrukt. Ale keď už niekto chce správne hovoriť o rodoch, tak treba brať do úvahy všetkých 7 miliard rodov. Takže najlepšie je nehovoriť o rodoch vôbec. A ktej mačke - to, čo si vymenovala nie je profesia, ale životný štýl
Ak by som chcel niečím byť, nebránil by som sa tomu kvôli rodovým stereotypom.
Som ten typ človeka ktorému nerobí problém ísť von aj v sukni (ano, spravil som to)
Bohužiaľ absolútne netuším čím by som chcel byť. Ale rodové stereotypy by to nijak neovplyvňovali.
ja by som chcel byť životný alebo vesmírny explorer .. to som sa už nechal síce uniesť, ale chcel by som spoznávať svet / blízky vesmír a mať všetkého dostatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
co znamena byt mackou?
1. poberat socialne davky
2. beztrestne sa mnozit
3. byt krmena poddanymi
4. lezat na slnku
5. nicit osobne vlastnictvo
Som ten typ človeka ktorému nerobí problém ísť von aj v sukni (ano, spravil som to)
Bohužiaľ absolútne netuším čím by som chcel byť. Ale rodové stereotypy by to nijak neovplyvňovali.
gigolka
baníčka
generálka
nosička klavírov na 15.poschodie
najmúdrejšia na svete
príslušníčka slabšieho pohlavia
na viac hriechov mužského pokolenia si už
nepamätám, ujo farár! Vyhuľ si ho sám,
mne daj pokoj, úchylný debil!