Je to tak. páči sa mi...nemôžem si pomôcť, je u nás na praxi a o pár týždňov odchádza späť do školy, strašne sa mi páči. Možno si myslíte, že som strašne naivná, ale nie. Ja mám 17, nie som hlúpa a ani naivná. On má asi 23, je milý, inteligentný, veselý a
jasne ze vsetci 17-18 rocni su obycajny a vsetci 23 rocni su skvely...preto sa neviem dockat kedy budem mat 23 a 17tky ma budu zboznovat...asi pojdem na prax na nejaku skolu
ako sorry, nie je to tak celkom pravidlo, ale tie 17tky su fakt vymlete...
sa ti len paci, poblaznenie a ked je taky inteligentny tak by asi nic s tebou eriesil i ked laska je v kazdom veku ale toto si uz aj ty poved, nie. je to len poblazenie
No povedalo by som že všetky 17 ky nie sú vymleté tak to naozaj pozor.-..ale niektoré fakt sú čo tak poznám ale ja sa za vymletú teda nepovažujem určite!
vyspelost je zavysla od vychovy, ked si mal vsetko nevies nic, ked si musel rozmyslat a starat sa trosku o seba ked si chcel viac je to lepsie... problem s babami mam aj ja. ziadna sa pomaly nevie o seba postarat ani oprat len doniest domov a je to a to nehovorim o vareni ... dakedy sa citim na intraku jak sluska ked pride dajaka ozehlit alebo oprat ... strasne daco ... s mladymi je to kriz, ked jej ukazes ze vies co chces tak mas co robit aby si jej vysvetlil ze nic nebude ... a take namalovane pipiny s tapetou na xichte nemusim najkrajsia je aj tak prirodzena krasa a logicky sedliacky rozum ...
V tom mas pravdu, ja som nikdy nemala uplne vsetko co som chcela a vzdy som si sama stacila, bezne veci zvladam, a fakt nechapem tie baby, co by len na party chodili a tak podobne..
A len sa ti paci, ci si sa s nim uz niekedy ja rozpravala normalne, nie prave o skole, ale o niecom inom? Ci si na neho namotana len preto lebo vyzera tak ako vyzera
Tak pravdu? On nie je vôbec pekný. Fakt,nie je to typ, aký by zaujal na prvý pohľad, ale z rozprávania. Rozprávala, ale všetko len v tej rovine..ja som študentka on profesor, nechcem spraviť hlúposť, tak radšej nerobím nič, ale viem, že sa mi proste páči. Tým, aký je a ako sa chová
Mali sme už aj brutal pekného porfesora, fakt nádhera, ale s tým by si nikto nedovolil niečo mať, práve preto, ako vyzeral. Každý si myslel, jaký je namyslený a tak ale tento proste taký nie je..je..normálny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
my sme tiez mali na praxi takeho krasavca ale kym sa niekto rozhybal uz bol prec
ako sorry, nie je to tak celkom pravidlo, ale tie 17tky su fakt vymlete...
16tky su...a 17tky k nim vacsinou nemaju daleko
A k teme musis sa sama rozhodnut ci to risknes aj ked vobec netusim ako by si sa s nim mala osobnejsie spoznat.
ocividne nie
A len sa ti paci, ci si sa s nim uz niekedy ja rozpravala normalne, nie prave o skole, ale o niecom inom? Ci si na neho namotana len preto lebo vyzera tak ako vyzera