takze taka vec, dneska som mal skusku, teda mal som ju mat o 10tej a ta vy...(píp)... zenska si pride o hodinu a pol neskor, a vobec ju neserie ze tam na nu dalsiu polhodinu caka zopar nasratych studentov kym vybehne z kancelarie a rozda tie vysrate pisom
a ja som neska napisal rovnicu, spravne ju odvodil a bola zle,ale pani inzinierka bola taka "super" ze mi dala moznost opravy, tak som zas napisal tu rovnicu tak isto, tak isto ju odvodil a uz bola dobre
na niektorych tych vysokoskolskych uciteloch je videt ze to s tym ucenim a titulmi v zivote prehnali(hlavne matikari a fyzikari)
bud rad .. ja chodim externe na skolu , ucitelia pridu na skusku dva dni po sebe a koniec viac terminou niet .. jedine sa trepat na druhy koniec slovenska
Nam zase pre istotu ucitel pozabudal vsetky znamky co pozapisoval, mal som mat dvojku za zosit, dal mi z nezistenych pricin trojku, ty ktory boli pred prazdninami chory a nemohli odovzdat zosit dostaly 5. Podla ucitela mali zosity po niekom poslat, neviem ako ked to povedal v ten den ked aj zbieral... Zapisoval znamky z technologie do technickeho kreslenia, a potom ked sme tym padom mali z technologie malo znamok znova zosity pozbieral a znova ich oznamkoval, pricom casto krat inou znamkov,nezvonil zvoncek a bol presvedceny ze prestavka este neni... Spoluziak kvoli tomu ze v tom mal chaos vyfasoval tri 5. A to sa vlieklo celu dvojhodinovku na konci ktorej padali vety: Uz nieje kominizmus alebo Co ste rasista?... Taze skvelo
majlos: dve po sebe? moj clovek, ja som mala dnes a vcera, zoologia a ekologia, brutal a som z toho hotova, ale happy, inac aj mna dnes prekvapoval pan docent z ekoly, nechcem sa o tom rozpisovat velmi, doteraz som celkom nemohla si uvedomit, ze nema rad chlapcov, ale toho, co som bola dnes svedkom ma utvrdilo v tom extrem! nezelam nikomu
nooo väcsina sucastnych ucitelov je vychovana este z obdobia "starej skoly"... mnohy nedokazu pochopit spravanie a postoje ziakov ale co je ovela horsie je ich arogantnost, samolubost, zijem na vychode slovenska a s istotou mozem povedat ze tu je to este horsie... pokial si vas ucitel neobluby alebo ak nepozna vasich rodicov nemate sancu... som strasne zvedavy co by robilo ministerstvo skolstva keby media zverejnili praktiky sucastnych ucitelov...
hmmm, a ako si si isty, ze na zapade to je lahsie ako u nas? len tak sa pytam, ci si tam studoval a tak ministerstvo samo dobre vie, co je na skolach, ale nic nerobi, vsetka politika je svinstvo, su dobri tak v recnictve, nie v cinoch, serem politike preto, nuz, ja mam inac skusenost aj s jednym mladym fantasticky arogatnym RNDr doktorom, ktory si dokazoval vzdy, ze: "ty si hlupa, a ja to viem, a to je podstatne, jasne? vyzivam sa v tom, rad podzubujem, som vas zeman a vy moji poddani, tak sa podla toho chovajte, a nevyhodim vas z cvik...och, ale ty si dievca, tak na teba si viac posvietim, ale meno pametat si nebudem, ja si pametam len mena chlapcekoov"(k tomu si este pridruzte buzeranstky teplušky hlasošek)
nooo mne jeden ucitel povedal ze mena bezvyznamnych ludi si nepamäta kazdeho volal jozko.. ibaze on mal pre zmenu zas rad dievcata... a poznal som zas jednu p**u staru dievku ktora stale nadavala na chalanov. zlaty klinec bolo ked mi dala 5 bo osm nieco nevedel ked som jej povedal ze za to ze neviem jedinu vec by som nemal dostat 5 ked vsetko som vedel povedala nieco v tom zmysle ze my chlapci si myslime ze vsetko sa toci okolo nas a chce ma vyviezt z omylu preto mi dava 5 aby som sa spametal... viem ze skolstvo o tom vie mna by zauhjimalo co by robili keby to media zverejnili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na niektorych tych vysokoskolskych uciteloch je videt ze to s tym ucenim a titulmi v zivote prehnali(hlavne matikari a fyzikari)
Nam zase pre istotu ucitel pozabudal vsetky znamky co pozapisoval, mal som mat dvojku za zosit, dal mi z nezistenych pricin trojku, ty ktory boli pred prazdninami chory a nemohli odovzdat zosit dostaly 5. Podla ucitela mali zosity po niekom poslat, neviem ako ked to povedal v ten den ked aj zbieral... Zapisoval znamky z technologie do technickeho kreslenia, a potom ked sme tym padom mali z technologie malo znamok znova zosity pozbieral a znova ich oznamkoval, pricom casto krat inou znamkov,nezvonil zvoncek a bol presvedceny ze prestavka este neni... Spoluziak kvoli tomu ze v tom mal chaos vyfasoval tri 5. A to sa vlieklo celu dvojhodinovku na konci ktorej padali vety: Uz nieje kominizmus alebo Co ste rasista?... Taze skvelo