Ahoj. Na rovinu, taký program neexistuje .. musela by si prelomiť firewall facebooku, a to by z teba musel byť brutálny hacker lebo ich siete su prísne blokované .
@Topiinka nafáraj sa mu do NTB (PC), súkromie / správa hesiel (v závislosti na browseri, aký používa a či má uložené heslá), prihlás sa na jeho FB s jeho údajmi a potom čakaj, že ťa pošle do prdele, lebo také veci sa nerobia keď máš podozrenie, tak sa ho spýtaj priamo... a fakt máš 12?
rozmyslam ci je vobec niekto na svete koho facebook by som chcela naburat...a nic ...nikto mi nenapada ..
mozno nejakej uplne cudzej osobe o ktorej nic neviem a cez spravy a tak fb by som sa dozvedala veci o tej osobe....ako z knihy ....dobre to staci, frajera nechci naburat...radsej sa ho opytaj! sleduj ho s kamoskami alebo co :letim:
@jakubkozabavny nauc sa protokoly a potom ti kali na nieco bude
Zbytocne ti je tych 100 nastrojov ked nevies co s nimi
A nehovoriac o tom ze vacsina je len prikazovy riadok.
Ono zakladatelka fora si predstavuje aplikaciu kde zada login a klikne na button "hack" a ono jej to vrati heslo
Kurnik, to by potom mal kazdy hesla ku vsetkym uctom
Skor to heslo ziska ked ho pekne poprosi ako takym black hat sposobom
Netvrdim ze sa to neda, ale na servre FB nema zmysel utocit, radsej "zautocit" na blbost cloveka ktory sa prihlasuje to je schodnejsia cesta
@jakubkozabavny a myslene to bolo skor tak ze pre nu by to bolo obtiazne.
Ja osobne som pouzil z toho par nastrojov ale penetracnym testom sa nejako nevenujem
Skor studujem protokoly a pomocou tych nastrojov som skusal niektore ich slabiny
Neposlem ta do pice , pretoze som zaevidoval tvoj vek.Ak ti povedali tvoji kinder spoluziaci ze sa im nieco take podarilo tak klamu a miesto hacknutia si honia nad tvojimi fotkami akurat
@jakubkozabavny mas pravdu, citat sice viem, ale v matike som slabsi. tak mi prosim pomoz vyriesit tu rovnicu, kedze mas 18 rokov a venujes sa tomu 9 rokov, od kolkych rokov sa tomu venujes?
za 1. nemám 18 rokov 2. toto konto na birdzi som regol len tak 3. s toho vyplýva že som tu neuviedol skutočné údaje o mne 4. je to zbytočné 5. venujem sa tomu od 16 6. PEACE
...ale ako nehnevaj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mozno nejakej uplne cudzej osobe o ktorej nic neviem a cez spravy a tak fb by som sa dozvedala veci o tej osobe....ako z knihy ....dobre to staci, frajera nechci naburat...radsej sa ho opytaj! sleduj ho s kamoskami alebo co :letim:
prípadne sadnúť za jeho počítač?
b) pošleš mu jeden špeci link a keď je dosť hlúpy, tak ti to heslo pošle
@simka1311
Zbytocne ti je tych 100 nastrojov ked nevies co s nimi
A nehovoriac o tom ze vacsina je len prikazovy riadok.
Ono zakladatelka fora si predstavuje aplikaciu kde zada login a klikne na button "hack" a ono jej to vrati heslo
Kurnik, to by potom mal kazdy hesla ku vsetkym uctom
Skor to heslo ziska ked ho pekne poprosi ako takym black hat sposobom
Netvrdim ze sa to neda, ale na servre FB nema zmysel utocit, radsej "zautocit" na blbost cloveka ktory sa prihlasuje to je schodnejsia cesta
By ma to aj celkom zaujimalo. Plus aj ako to vylepsit
Ja osobne som pouzil z toho par nastrojov ale penetracnym testom sa nejako nevenujem
Skor studujem protokoly a pomocou tych nastrojov som skusal niektore ich slabiny
...ale ako nehnevaj sa