zníziš rate a formát, ale niekedy stačí len bitrate. Napr z 192kb/s zniziš na 64kb/s a tym sa zniži velkosť suboru cca o polovicu možno o trochu viac. Softwarik hladaj na www.stahuj.centrum.cz, ak chceš stahovať skladby do telefonu doporučujem kupiť pametovu kartu kedze v dnešnej dobe su už za par drobnych
GolWave je aj s ceskou lokalizaciou, len otvoris pesnicku, das ju ulozit pod inym nazvom a pritom zmenis bitrate, tych 64 staci, aj ked je to trosku pocut potom, ale nie az tak a z 5MB spravis tak 1 a pol
Neviem prečo nikto nespomenul Audiograbber - na zmenu bitratu. (odporúčam min. 128kb/s pretože pieseň s menším bitratom sa už pomali nedá počúvať - výški sú orezané pomaly na 15khz.)
A na orezanie - tj. skrátenie pesničky použi audacity (freeware - funguje aj pod linuxom)
Skusal som stiahnut ten Sound Forge ale akykolvek som stiahol bud nesiel bud sa za to platilo alebo to chcelo registraciu a key ... Nemate neaky link na sound forge ktory pojde aj bez tichto zdlhavych prihlasovani a registracie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tenpatic - dakujem, ale ja som cisty anti talent
sonic forge
- vhodne napriklad na robenie mp3 zvoneni do telefonov s malou pamatou. napr: motorola v3
- a klasicky pri ukladani pesnicky si vyberas format a kvalitu ako to chces ulozit. je to maximalne jednoduche
A na orezanie - tj. skrátenie pesničky použi audacity (freeware - funguje aj pod linuxom)