ziak pirde k profesorovi a povie mu, ze mal pri poslednej pisomke tahak. Na to profesor zapise 5 do noteesu a zrusi mu 1ku. Ziak mu na to povie ty kokot jebnuty. take ake budte mat ciste zuby od winterfres budete chciet mat aj svedomie
ja som ti tam napisal nieco nemyslis? pici blbe reci. pre teba by bolo blbe vsetko robte si vlastny program na stuzkovej a nepitajte sa na to radsej nikoho. Keby ste dosli najebany vseci program na 100% vlastne by ste ukazali pravy zvit niektorych studentov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ziak pirde k profesorovi a povie mu, ze mal pri poslednej pisomke tahak. Na to profesor zapise 5 do noteesu a zrusi mu 1ku. Ziak mu na to povie ty kokot jebnuty. take ake budte mat ciste zuby od winterfres budete chciet mat aj svedomie
ja som ti tam napisal nieco nemyslis? pici blbe reci. pre teba by bolo blbe vsetko robte si vlastny program na stuzkovej a nepitajte sa na to radsej nikoho. Keby ste dosli najebany vseci program na 100% vlastne by ste ukazali pravy zvit niektorych studentov.
a posrat by sme sa nemuseli
Ale zadaj si do googla stuzkova a vyhodi ti toho vela.
A urcite si uz videla viacero stuzkovych, tak pouzite aj nieco z toho, teda tie scenky.
A my davame napríklad reklamu na t-mobile, chalani budu "tancovat" ako baletky, kviz s profesormi, vsetci spievame haluzne pesnicky...
Este určite daco vymyslite