Ak chces jednoduchy program na upravu videa to je teda strih, titulky a neake prechody tak uplne ti staci microsoft movie maker. (myslim ze sa tam da strihat) A ked nie tak doporucujem Sony Vegas, Strihat video, pridavat titulky alebo prechody to sa tam naucis celkom lahko a rychlo
A co si predstavujes pod tvorbou videi to neviem. Mozes nakrutit nieco a vytvoris video, Alebo nozes nieco naanimovat v grafickom editore a vytvoris video takze pribliz to.
@Pappkin no zle som sa vyjadrila..jednoduchy som myslela taky, ze sa s nim rychlo a lahko naucim pracovat..a nepotrebujem nad tym sediet dva dni a pozerat rozne tutorialy na nete, aby som sa s nim naucila robit
@Iwka74 Lenze tomu sa nevyhnes, ak chces s tym programom odvadzat kvalitnu pracu. WMM toho vela nedokaze. Ako uz aj niektori ostatni, odporucil by som ti Sony Vegas. Ale nie je zadarmo. Teda, nie legalne
@Pernik jasne, že rozberáš, ale budeš čakať na výsledok tvojej práci pri prekodovaní napr.
raz sa mi stalo, že prišiel za mnou kamoš a vraví mi, že potrebuje Pinacle 12, že chce nejaké video strihať na notebooku a ja, že to koľko stál ten notebook ? ON 500 EUR a ja no ......
@godzila no ano na pinacle treba silny procak lebo to konvertovanie bude trvat par hodin ale na vegas to netreba...ten ide fajn aj na slabsich pc...
No wmv je dost nevyhodny na to ze ak to chces prehravat inde ako v pc tak to nic ine neprehra...napr telefon, mp4 player alebo dvd player...a treba to zase len konvertovat a tym stracas na kvalite. (su uz niektore stroje ktore si s tym formatom poradia ale nie kazdy to ma)
Windows Movie Maker zvládne aj hlupák, len s tým, že tam nejake extra zázraky nevytvoríš, je to jednoduché, ale dosť o ničom. Zasa taký Sony Vegas, tam už sa dajú robiť iné srandy, ale na to, aby si tie srandy robiť vedela, s tým musíš robiť nejaký čas...
Windows movie maker je len pre srandu tak isto ako explorer a prehladavac obrazkov a podobne debilinky co je od microsoftu. Jedine od microsoftu je dobry windows a office.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak chces jednoduchy program na upravu videa to je teda strih, titulky a neake prechody tak uplne ti staci microsoft movie maker. (myslim ze sa tam da strihat) A ked nie tak doporucujem Sony Vegas, Strihat video, pridavat titulky alebo prechody to sa tam naucis celkom lahko a rychlo
A co si predstavujes pod tvorbou videi to neviem. Mozes nakrutit nieco a vytvoris video, Alebo nozes nieco naanimovat v grafickom editore a vytvoris video takze pribliz to.
Takze som tiez za ten sony vegas...zakladne funkcie sa daju rychlo naucit
@fr4nk1 nepracuje to nahodou len s dvd formatom?
a čo sa týka strihania videa tak klameš pretože keď presuneš video do tohto programu tak ti ho rozdelí na snímky a ti si môžeš kľudne strihať.
Na ten váš VEGAS,PINACLE atd hovorím, len jedno sú vynikajúce, ale bez kusa železa si neprdneš
raz sa mi stalo, že prišiel za mnou kamoš a vraví mi, že potrebuje Pinacle 12, že chce nejaké video strihať na notebooku a ja, že to koľko stál ten notebook ? ON 500 EUR a ja no ......
No wmv je dost nevyhodny na to ze ak to chces prehravat inde ako v pc tak to nic ine neprehra...napr telefon, mp4 player alebo dvd player...a treba to zase len konvertovat a tym stracas na kvalite. (su uz niektore stroje ktore si s tym formatom poradia ale nie kazdy to ma)