Minule isiel na Travel Channel program kde chlapik cestoval po strednej Europe, zacal tusim v Nemecku a cez Cesko a Slovensko isiel do Madarska kde skoncil. Zacal som to pozerat ked bol v Cesku, kde pekne opisal Lednice a Cesku pivnu tradiciu. Potom ale d
hm tak o tej infrastrukture mal ozaj pravdu, mame to tu proste na picu... vsetci o tom hovoria a kritizuju to a ked to chce niekto riesit, tak su zas vsetci proti. tak sa cudujme potom ze nejaky amik povie o slovenskych cestach ze nanic, ked je to pravda :p
dost hroza, sak na slovensku je mrte veci o ktorych by mohli hovorit nemusel si zrovna vybrat nejaku infrastrukturu a spinu v bratislave pricom sa londyn topi v odpadkoch.
minule som tiez kukala na jutube video o nejakom britskom moderatorovi ktory prisiel na slovensko a jedine co tam ukazovali bola akasi dzedzina pri tatrách kde mali zabíjačku.
holt a preco si seci myslia ze slovensko je zaostala krajina. Lebo im to ukazuju v telke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Len neviem co si o nas pomyslia ine staty po zhliadnuti toho dokumentu - aspon sa uista tym ze sme este stale pred opicami a byvame v zemlankach.
no ale o tych hubach... akoze fakt LOL XD
minule som tiez kukala na jutube video o nejakom britskom moderatorovi ktory prisiel na slovensko a jedine co tam ukazovali bola akasi dzedzina pri tatrách kde mali zabíjačku.
holt a preco si seci myslia ze slovensko je zaostala krajina. Lebo im to ukazuju v telke.
A je tu ovela lepsia infrastruktura ako na Pobrezi Slonoviny !
Nech ma uz vsetci nestvu s tym nasim uplne zaostalym, ledva civilizovanym Slovenskom...
tse