@luc.ka Jo to som si najprv myslela aj ja, že to tak bude, ale nápady spolužiakov boli pozoruhodné. Je nás 21 a asi 3-ja nahodili pokerface že nevedia čo budú robiť, ostatní si dali svoje koníčky alebo vymysleli niečo zaujímavé, takže sama som bola prekvapená Ja som svoj nápad nevravela, to si nechám až do konca, vás sa pýtam preto že ma možno niečo osvieti a kvôli vám zmením tému
@luc.ka aaaa som ale myslel ze vies nejake realne priklady lebo je mi jasne ze to hentak chodi a tie gycove temy existuju a je to vec na ktorej sa bude dat smiat ale ziadne nepoznam
snad sa aspon vyskytne zopar ludi co spravi projekt o marihuane
to už je dávno, čo som bola na zš, a mali sme niečo také robiť... ale viem, že to bolo utrpenie, jediné, čo si pamätám, boli nejaké chujoviny o drogách a o Eláne... dva rôzne projekty, aby bolo jasno spojené do jedného by to mohlo byť ešte celkom zaujímavé
- alebo nove vydobytky modernych technologii - ohybne displeje, holograficka projekcia
- "Každý sa pozná s každým na Zemi cez max. 6 známych" - uvaha ci je to tak, teoria grafov, obrazok testu od Facebooku
- Interaktivna vyucba na skolach, navrhy...
- Preco mame sny? co su sny?
- Ako sa definuje "cute" (milota, ked je niekto zlaty)?
- Prezentacia inej kultury - africka krajina, azijska krajina hociaka zaujimava proste
nezalezi az tak od temy, ako to ci ju vies spravit zaujimavou, vypichnut veci co sa mozu pacit a neurobit to ani dlhe, ani kratke a pripadne interaktivne s otazkami ci hadankami ...
My sme tiež robili ročnikovu pracu, ale mali sme temy na papieri asi cca 50 a mali sme si vybrať.. ale same take temy boli o politike o hudbne o ekonomickej situacii a take uplne kokotiny...
Ja som mala "najhlavnejšie jedla a napoje štatov" no niečo v tom zmysle.. mala som 5 štatov, všade som povedala par viet a za 5 minut som to mala odprezentovane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
napríklad o tom, čo si treba zabaliť do batôžka, keď pôjdu fabiou na mars
snad sa aspon vyskytne zopar ludi co spravi projekt o marihuane
to už je dávno, čo som bola na zš, a mali sme niečo také robiť... ale viem, že to bolo utrpenie, jediné, čo si pamätám, boli nejaké chujoviny o drogách a o Eláne... dva rôzne projekty, aby bolo jasno spojené do jedného by to mohlo byť ešte celkom zaujímavé
- alebo nove vydobytky modernych technologii - ohybne displeje, holograficka projekcia
- "Každý sa pozná s každým na Zemi cez max. 6 známych" - uvaha ci je to tak, teoria grafov, obrazok testu od Facebooku
- Interaktivna vyucba na skolach, navrhy...
- Preco mame sny? co su sny?
- Ako sa definuje "cute" (milota, ked je niekto zlaty)?
- Prezentacia inej kultury - africka krajina, azijska krajina hociaka zaujimava proste
nezalezi az tak od temy, ako to ci ju vies spravit zaujimavou, vypichnut veci co sa mozu pacit a neurobit to ani dlhe, ani kratke a pripadne interaktivne s otazkami ci hadankami ...
Ja som mala "najhlavnejšie jedla a napoje štatov" no niečo v tom zmysle.. mala som 5 štatov, všade som povedala par viet a za 5 minut som to mala odprezentovane...
takže, celkom to bola zaujimava téma pre mňa